Se cauta constructor pentru modernizarea Caii Bogdanestilor. Primaria Timisoara a lansat licitatia

Se cauta constructor pentru modernizarea Caii Bogdanestilor. Primaria Timisoara a lansat licitatia

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Primăria Timișoara a reușit să facă, astăzi, un pas important în ceea ce privește proiectul privind modernizarea Căii Bogdăneștilor, majoritatea banilor provenind din fonduri europene. Astfel, a fost lansată licitația publică privind proiectarea și execuția pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timișoara, Traseu 5, Calea Bogdăneștilor”.

În baza contractului vor fi realizate următoarele activități: reabilitarea liniei cale de tramvai care va fi dublă și se va amplasa în axul străzii, în platformă proprie, lărgirea la 2 benzi pe sens a carosabilului, amenajarea de trotuare, piste pentru biciclete și de zone verzi, aducându-se astfel o contribuție substanțială la reducerea emisiilor de poluanți în atmosferă, reducerea prafului, a nivelului de zgomot și implicit la creșterea confortului și siguranței circulației. Serviciile și respectiv lucrările care fac obiectul prezentei proceduri constă în realizarea a: – 2,1 km linie cale dublă de tramvai – 0,2 km linie cale simplă de tramvai – 35.900 mp suprafață carosabilă modernizată – 7 buc stații de tramvai – 12.220 mp suprafață trotuare – 4000 m piste pentru biciclete Activitățile aferente prezentei documentații vor fi realizate în conformitate cu prevederile caietului de sarcini și a legislației în vigoare„, scrie în anunțul de participare la licitație.

Valoarea totală estimată este de 111,5 milioane de lei, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 9 martie, la ora 15.00.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *