Dupa ce s-a facut de ras la Arad si Bucuresti, controversatul traseist politic, Mihail Neamtu vrea deputat de Timis

Dupa ce s-a facut de ras la Arad si Bucuresti, controversatul traseist politic, Mihail Neamtu vrea deputat de Timis

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
9

Traseiștii politici și viniturile par să își fi făcut casă bună în Timiș. Unul dintre cei mai instabili politicieni români, Mihail Neamțu (PMP) vrea să devină deputat de Timiș. A schimbat mai multe partide. În total a fost în… cinci. A candidat pentru un loc de deputat în 2012, la Arad, iar la București a visat să ajungă primar de sector din partea PMP, la alegerile din septembrie 2020. A pierdut rușinos de fiecare dată, dar nu s-a dat bătut. La București după ce a ieșit pe locul 4, la Primăria Sectorului 3, s-a grăbit să se autoproclame viceprimar al Capitalei. Nu a avut însă nicio șansă.

Făgăraș, Arad, București, Timișoara…

Legătura dintre cele patru orașe reprezintă doar traseul furibund al lui Mihail Neamțu după putere. Deși a bătut de nenumărate ori la poarta politicii mari, din păcate pentru el,  aceasta a rămas mereu  închisă. Neamțu s-a născut la Făgăraș în urmă cu 42 de ani. Susține că pe când era încă minor, în 1993 a devenit membru PNTCD. În 2011, Neamțu își face propria jucărie. Înființează Mișcarea Noua Republică, fondată ca o asociație cu personalitate juridică. În iulie 2012 devine președintele Partidului Noua Republică. La alegerile din decembrie 2012, Mihail Neamțu candidează  totuși din partea PNȚCD pe listele ARD, pentru un colegiu de deputat la Arad. Pierde categoric deși face show.

Fan Corneliu Zelea Codreanu

Tot în acea campanie din 2012, când se dădea arădean, Mihail Neamțu a apărut pe scenă cu o funie de usturoi pentru a alunga strigoii USL. Și tot atunci intră în atenția Centrului pentru Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului după ce recită poezii de Radu Gyr, poet legionar. În tinerețe Neamțu publicase texte favorabile lui Corneliu Zelea Codreanu, pe care le-a regretat mai târziu. Iubirea pentru “Căpitan” l-a făcut să recidiveze în 2012…

Eternul pierzător adus să dreagă busuiocul

În 2015 Mihail Neamțu își ia concediu paternal. Se retrage din politică după ce află că va deveni tătic. Revine după doi ani și schimbă din nou partidul. În 2017 devine membru PNL, pentru ca în august 2019 să între în PMP. Ar fi trebuit să candideze la București pe listele pentru deputați, dar după ce a obținut locul 4 la alegerile din 27 septembrie, la Sectorul 3 a fost trimis să candideze la Timișoara. Aici a și fost numit președinte de filială în locul deputatului Cornel Sămărtinean. Filiala din Timiș a PMP, cu rezultate forte bune până la alegerile din 2020, a suferit un semi eșec la alegerile locale. PMP nu a intrat nici în CL Timișoara și nici în CJ Timiș. A scos însă patru primari în localități importante din județ.

Acum Mihai Neamțu este în fața unei noi provocări. Să câștige un colegiu de deputat ca timișean, dacă nu a putut ca arădean. Probabil  în cazul unui nou eșec, Neamțu își va căuta un alt partid și un alt județ unde să candideze.

9 Comments

 1. Neamțu e un om cu școală. De fapt cu școli înalte, de la economie, sociologie până la filozofie. Dacă din 90′ ar fi fost in parlament mai multi necunoscuti ca Neamtu, in locul necunoscutilor cu diplome pe bandă la fara frecvență, altfel ar fi functionat țara asta.

  1. Acest fanfaron,golan cu scoli facute prin biserici, cu carti care le a citit numai el si se da mare scriitor va lua o mare teapa. Timisorenii il vor arunca gunoiul istoric al politicii. Mihaita dute tata acasa ca nici nevasta nu te mai vrea. Un CRETIN

 2. Cum se face ca partidele accepta toti circarii si parvenitii sa reprezinte Timisul la București? Gelatul asta nu este timisorean. Avem nevoie de timisoreni adevărați ca sa putem avea speranța. Acest fanfaron dupa alegeri dispare. Clasa politică este foarte slaba daca propune asemenea neica nimeni.

 3. PMP Timiș va dispărea cu asa oameni. Neamțu, un bucureștean parlit, lingaul lui Macovei( celebra poza cu ei 2 la fereastra), Cionca un copil fraierit de bani, cu nume predestinat de hot( stie el si verișorul lui Adrian de ce), Ligia Dugulescu o femeie pe care în afara de numele lui tata ei , ea nu exista. Păi cu oamenii ca ei noi timisoreni vrem bunăstare? PMP va dispărea cu totul. Petrov pleaca acasa…

 4. Gigi , ai dreptate. Cum sa ii compari pe acesti fraieri cu FALCA,VELA,PIRTEA,…ETC. Cred ca se doreste esecul cu premeditare sa poata sa faca fuziunea cu PNL. Spor la fuziune.

 5. cu scoala in … teologie. cu fundul ba in luntrea penticostala, ba in cea ortodoxa, ba in cea baptista, ba in cea catolica. ca si cu partidele, localitatile sau …. nevestele. nici el nu stie

 6. Un handicapat mintal . Traieste din mizerie.

 7. Câți pui are Samartinean 😅😅😅
  De fapt Bibi, Micalacanu, pmpist, Gigi, Robu și Cetatean sunt tot Samartinean și domnu Ministru cu 800 de voturi
  Același “ministru” care in 2016 se jura ca el a condus masina atunci cand BO$$, beat, lovea un pieton…
  Același “ministru” care azi face gargară la el pe scara blocului cu conturi false de facebook pentru al denigra pe noul președinte PMP Timiș.
  Același “ministru” săgeată care merge să colecteze “taxele” de la candidații la locale, noaptea, prin parcări.
  Același “ministru” care de fapt era secretar de stat, pentru că CV-ul nu-l ajuta să se angajeze la privat.
  Același “ministru” care a eșuat lamentabil la locale cu 1%… 1 🤣😂
  Același “ministru” care, întrebat fiind de o jurnalistă “de ce vă autointitulați ministru” a răspuns: Pentru că înainte de revoluție așa se numea, ministru secretar de stat! WTF???

 8. Neamtu e un homosexual sub acoperire, e suficient sa va uitati un pic la gesturile, vorbele si reactiile lui. Nu ca ar fi o problema cu asta, problema e ca pozează în mare heterosexual creștin. Dacă si-ar accepta homosexualitatea ar fi mai fericit si el si altii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *