Surpriza inceputului de an! Barna l-a convins pe Fritz sa ramana doar primar onorific al Timisoarei

Surpriza inceputului de an! Barna l-a convins pe Fritz sa ramana doar primar onorific al Timisoarei

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
20

Cu fiecare zi ce trece Timișoara devine un oras tot mai greu pentru Dominic. Înconjurat de consilieri și viceprimar “alesi pe sprânceană” Dominic a ajuns în pragul disperării. Din cauza incapacității lui și a echipei sale de a gestiona problemele reale ale orașului.

Dominic Fritz a mers la șeful sau de partid Dan Barna și  l-a anunțat că vrea să demisioneze din funcția de primar al Timișoarei, conform unor surse din anturajul lui Dan Barna. Primarul a spus că nu mai face față numeroaselor probleme ale orașului, nu are soluții și nici oameni capabili în anturajul său. Dominic a mărturisit și că îi este frică să semneze acte oficiale.

Liderul USR a refuzat categoric și i-a spus ausländerului Fritz că nu așa se face politica în România. Barna i-a dat pe tava city-managerul, Matei Creiveanu și i-a promis că îi va prelua toate atribuțiile inclusiv dreptul de semnătură.

Astfel Dominic a fost întors din drum și a acceptat să rămână în continuare primarul onorific al Timișoarei.

Așa că cele 307 CV-uri și concursul pentru funcția de city-manager al Timișoarei s-au dovedit a fi o simplă mascarada.

20 Comments

 1. Sa ill chis in freza

 2. Ce mizerie de articol. Cam cat se castiga ca si troll PSD?

 3. N-avea farmec daca nu bagati si niste instigatii xenofobe. Articol pentru oameni slabi de minte.

 4. Pompiliu Aranyos

  articol de 2 lei scris de o persoana de 2 lei

 5. Fritz este prea incompetent sa isi ducă mandatul la capăt. Barna i-a făcut un bine, dar neamțul de la Timișoara este la capătul nervilor. E terminat.

  1. Exacr! După 16 ani de modernizare exemplară a Timișoarei sub administrația Ciuhandu, au urmat opt ani de bâjbâieli și gafe mascate îndărătul minciunilor ce au ascuns locuitorilor neatenți victorii nete ale administrației Ciuhandu care câștigase multe proecte europene importatnte, apoi, în 27 septembrie 2020, câteva zeci de mii de cocalari și tolomaci din categoria “A ÎNCĂRUNȚIT DEGEABA’ au votat aberant un ageamniu adus de interese antiromânești ca să ne prăbușească urbea în marasm total. Au stat acasă precum bolovanii cam 100.000 de indivizi înscriși pe listele electorale, dar care nu merită a fi numiți timișoreni, întrucât n-au nici umbră de civism și civilitate, nici creier funcțional, de unde, inclusiv absența memoriei), iar circa 50.000 de concitadini împovărați de ani și boli n-au avut posibilitatea de a vota, alegerile fiind organizate bramburist și cu rele-intenții. Astfel, vreo zece veleiari nesusținuți politic de forțe serioase au râvnit la fotoliul de prim-edil (mă refer inclusiv la PNL trădat de către însuși KWI, care fusese informat că Nicolae Robu nu mai este agreat de majoritatea electoratului, astfel că el i-a îndemnat pe etnicii germani să voteze… fritzulește). Așa s-au divizat și irosit voturile date de către amețiți ce nu sunt capabili să înțeleagă rosturile adânci ale propășirii unei comunități locale, necim pe cele ale unui stat. O usturătoare lecție din care au învățat mult, inclusiv persoane de mine cunoscute, care-au stat acasă la televizor în loc să-și facă datoria de cetățeni responsabili cu dragoste de patrie! Pe unii, i-am dăscălit cu asprime și nu vor repeta eroarea. Faceți la fel, oameni buni! Forza, Timișoaraaaa!

 6. Păcat ca timișorenii nu și-au respectat statutul de smart people și nu și-au răsplătit omul care le-a înfrumusețat orașul. Nu sunt timișorean, dar am rămas plăcut surprins de sistematizarea circulației rutiere. Extraordinar de modern și eficient. Încă o data ma mir de alegerea făcută de ei.

  1. se vede ca nu esti timisorean. da-ti cu parerea in alte parti te rog.

  2. AVEȚI DREPTATE. După 16 ani de modernizare exemplară a Timișoarei sub administrația Ciuhandu, au urmat opt ani de bâjbâieli și gafe mascate îndărătul minciunilor ce au ascuns locuitorilor neatenți victorii nete ale administrației Ciuhandu care câștigase multe proecte europene importatnte, apoi, în 27 septembrie 2020, câteva zeci de mii de cocalari și tolomaci din categoria “A ÎNCĂRUNȚIT DEGEABA’ au votat aberant un ageamniu adus de interese antiromânești ca să ne prăbușească urbea în marasm total. Au stat acasă precum bolovanii cam 100.000 de indivizi înscriși pe listele electorale, dar care nu merită a fi numiți timișoreni, întrucât n-au nici umbră de civism și civilitate, nici creier funcțional, de unde, inclusiv absența memoriei), iar circa 50.000 de concitadini împovărați de ani și boli n-au avut posibilitatea de a vota, alegerile fiind organizate bramburist și cu rele-intenții. Astfel, vreo zece veleiari nesusținuți politic de forțe serioase au râvnit la fotoliul de prim-edil (mă refer inclusiv la PNL trădat de către însuși KWI, care fusese informat că Nicolae Robu nu mai este agreat de majoritatea electoratului, astfel că el i-a îndemnat pe etnicii germani să voteze… fritzulește). Așa s-au divizat și irosit voturile date de către amețiți ce nu sunt capabili să înțeleagă rosturile adânci ale propășirii unei comunități locale, necim pe cele ale unui stat. O usturătoare lecție din care au învățat mult, inclusiv persoane de mine cunoscute, care-au stat acasă la televizor în loc să-și facă datoria de cetățeni responsabili cu dragoste de patrie! Pe unii, i-am dăscălit cu asprime și nu vor repeta eroarea. Faceți la fel, oameni buni! Forza, Timișoaraaaa!

   1. Acest lung comentariu este un pamflet … sper . Altfel, e de râs. 🤣

 7. Un fake news. Dar cu ocazia asta am aflat si eu de existenta “Banatului meu”, ma rog in viziunea dnului Marascu. Domn care inventeaza o stire da Capo al Fine ca sa obtina si fituica asta un clickbait. Mai incercati!
  Da, stim, Robu era cel mai bun!

 8. Baaaa, voi n-ati înțeles ca analfabetii funcționali si prostii degeaba pun botul la mizeria asta de text pentru ca oricum va taia posturile și subvențiile putorilor comuniste?

 9. Mic idiot, nu erau comunisti, erau în societate socialistă multilateral dezvoltată în curs…, se vede ca vorbesti ca un angajat la privat cu toate frustrările aferente, mars la cartea de istorie dacă poti citi 3pagini

 10. Un primar 0,5 plus 2 viței și 8 consilieri adunați nu fac cat un robu? Nu e rusine, mergeți la el pt meditații, primar ca în germania??? Parca asa spuneai în parc fritz? Cred ca le e rusine la nemti cu tine

 11. Trolling Trolling. A ieșit din caverna cu știrea asta maro. Abia aștept sa dau report când ii găsesc pe facebook.

 12. Forumistă l'Ambre

  Manipulare comandată de USL. Autorul e doar un mercenar, o slugă. S-o sugă!

 13. Ducă-se-nvârtindu-se paspagalul votat de o mânâ de tembeli purtați de belciug de către trădătorii de patrie sorosisto-băsisto-iohanniști, care-au convins să nu iasă la urne, și circa o sută de mii de nătărăi ce nu merită a se numi timișoreni! Cum știm, cam 50.000 din concidadinii greu apăsați de boli și ani, oricum nu au putut să voteze. Timișoara, Bucureștii, România NU SUNT poligoane pentru experimente distructive!!! SUS INIMA, ROMÂNI și IEȘIȚI LA VOT CU MINTEA LIMPEDE ȘI INIMA PLINĂ DE DOR ROMÂNESC! Bravissimo, Ovidiu Mărăscu și nu te lăsa intimidat de urngutanii și cotcodacele marca USR-plus (ce este limpede MINUS)!

 14. Pingback: Dominic Fritz i-a mărit salariul city-managerului său cu 3.500 de lei în doar trei săptămâni. De la 17.000 RON la 20.000 RON - Editia de Timis

 15. Am votat Fritz si regret, insa…eu pe el l-am votat sa fie primar, nu pe cei carora le-a delegat atributii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *