E fain la oras, dom’ primar? Fritz si-a legat bicicleta de semnul de circulatie din fata Primariei Timisoara

E fain la oras, dom’ primar? Fritz si-a legat bicicleta de semnul de circulatie din fata Primariei Timisoara

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
9

Cei șapte ani de acasă nu se mai pot întoarce niciodată. Primarul Timișoarei, Dominic Fritz și-a început bine mandatul de primar… Ca un țăran proaspăt aterizat la oraș. Luni, 2 noiembrie, Dominic Fritz a venit la lucru pe bicicletă pentru că a văzut că pedalatul da bine la mass-media. Înconjurat de ziariști, transformați peste noapte în suporteri înflăcărati, Fritz trăiește cu impresia că este un fel de rege, la Timișoara.

Noul primar a vrut să braveze și și-a legat bicicleta de semnul de circulație din fața primăriei. Pe spațiul verde. Asta chiar dacă în curtea din spatele primăriei există un rastel pentru biciclete.

După ce polițiștilor locali de la poarta Primăriei Timișoara li s-a atras atenția că bicicleta nu are ce căuta acolo, aceasta a fost mutată în câteva minute.

 

9 Comments

 1. Elena dragă, dacă atâta subiect de articol ai fost în stare să găseşti te invit cu drag să îţi bagi diploma de jurnalistă direct la shredder. Cu Mercedesul parcat pe spaţiu public pieton e mai ok? Atrag atenţia la faptul că Merţanul nu se muta odată ce se atrăgea atenţia că poate nu e baş fain, spre deosebire de cum s-a întâmplat cu bicicleta 🙂

 2. Incredibil, ce știre bomba și cât spirit de observație…

 3. Draga Elena, faci de rusine meseria de jurnalist

 4. Elena, mi-e rusine ca te numesti jurnalist. Penibil!

 5. Asa, si? :)))

 6. Vasile Cizmarul

  Nu conteaza despre cine vorbesti, dar ca sa iti permiti sa arunci cu cuvinte urate asupra unei persoane ar trebui sa fii maicuta, lucru pe care nu-l cred. Cand tu nu vei mai gresi atunci sa scrii astfel de articole. Atat tu cat si cel care a aprobat astfel de articol. O rusine pentru jurnalismul dea zi!

 7. eleno, vezi ca ai maro pe limba de la peneleu

  1. Buna ziua,
   Foarte urat articol ati scris. Atat ati gasit? Asta e stire?! Nu inteleg de ce “taranii”, cum spuneti in articol, sunt asociati tot timpul cu persoane nestiutoare. Poate taranii nu stiu unde se leaga bicicleta la oras, dupa cum afirmati, dar sigur ar scrie un articol mai interesant si inteligent decat cel scris de dvs.

 8. Cum se vede din comentariile jenante, cinismul paiațelor care i-au votat pe neomarxiștii globaliști zeloși din USR-PLUS este egalat de prostia, ignoranța, impostura și antiromânismul lor grețos.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *