Conducerea PNL a stabilit: candidații la Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș, anunțați până în 25 februarie

Conducerea PNL a stabilit: candidații la Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș, anunțați până în 25 februarie

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

PNL se pregătește de zori pentru alegerile locale din acest an, astfel că a fost stabilit și un calendar al campaniei, de către conducerea centrală a partidului.

Senatorul Alina Gorghiu a anunțat, astăzi, că cel târziu până în data de 25 februarie vom ști care sunt numele candidaților pentru Primăria Timișoara, dar și pentru președinția Consiliului Județean Timiș.

Între 15-18 februarie se finalizează sondajele în toate municipiile reședință de județ. În 25 februarie se finalizează selecția candidaților din mediul urban și a candidaților pentru funcția de președinte de consiliu județean. Deci, pe 25 februarie, practic, vom ști cu toții cine va fi candidatul Timișoarei și cine va fi candidatul pentru președinția consiliului județean, indiferent de felul în care va fi ales președintele de consiliu județean. Veți ști de la sfârșit lunii februarie cine va fi din partea PNL propunerea pentru consiliul județean. Eu vă spun decizia Biroului Executiv, conducerea PNL a stabilit acest calendar votat în unanimitate. Între 1 martie – 5 aprilie se vor strânge semnăturile pentru candidați, iar în jurul datei de 14 aprilie este termenul limită de depunere a candidaturilor”, a spus Alina Gorghiu, la Timișoara.

În acest mod, Nicolae Robu este contrazis de conducerea centrală a partidului. Liderul PNL Timiș afirma, vineri, că nu va fi desemnat niciun candidat la CJ Timiș în cazul în care se va stabili că președintele instituției va fi ales dintre consilierii județeni.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *