Craft Rooftop, noua terasă de pe clădirea Modex, a obținut autorizație și se va deschide în weekend

Craft Rooftop, noua terasă de pe clădirea Modex, a obținut autorizație și se va deschide în weekend

- in Locale, Social, Stiri
0

Craft Rooftop reprezintă un nou concept în Timișoara, mizând pe mixul dintre experiența rooftop, oferta de mâncăruri și băuturi crafted/home made și un cadru perfect pentru socializare.

Mulți timișoreni au aflat pentru prima dată despre noua locație la începutul verii, când a avut loc campania de lansare. După cum știți, la începutul lunii iunie deschiderea a fost amânată deoarece nu fuseseră încă emise toate autorizațiile necesare, deși procesul de obținere a acestora fusese inițiat.

După mai multe consultări cu reprezentanții primăriei s-a modificat și designul. S-a renunțat la structura metalică din față pentru marchize, acestea fiind înlocuite cu umbrele și marchize retractabile, similare cu cele de la terasele din zona centrală.

Între timp, s-au obținut toate autorizațiile necesare și s-au făcut modificările aferente de design, iar acum locația este pregătită să se deschidă. Evenimentul de deschidere va avea loc sâmbătă, 22 iulie.

Craft Rooftop este situat pe Clădirea Modex, cu vedere directă spre centrul Timișoarei, oferind o priveliște unică în oraș.

Deși au fost întâmpinate dificultăți, timișorenii și-au arătat sprijinul într-un număr foarte mare pentru această locație. Mulți dintre ei și-au exprimat pe rețelele de socializare dorința de a avea un astfel de loc de socializare în centrul orașului. Trendul de „craft”, popularizat și ca „home made”, este unul adoptat de tot mai multe restaurante din întreaga lume, deoarece oamenii au început să se orienteze din ce în ce mai mult spre calitate și prospețime.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *