Trenurile vor circula cu o viteză de până la 120 km/h, pe mai multe căi ferate din vestul țării

Trenurile vor circula cu o viteză de până la 120 km/h, pe mai multe căi ferate din vestul țării

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
1

CFR Infrastructură se laudă cu faptul că, în această perioadă, au loc o serie de lucrări importante în întreaga țară cu scopul creșterii vitezei de circulație a trenurilor până la 120 km/h. Astfel de intervenții de tip „Quick Wins” se desfășoară și pe mai multe căi ferate din zona de vest a țării.

Mai precis, Regionala CF Timișoara realizează lucrări de reparații pentru ridicarea restricțiilor de viteză pe o lungime de 2,6 kilometri. Mai precis, se intervine pe trei loturi de cale ferată.

Pe raza SRCF Timișoara, în cadrul programului de lucrări tip Quick Wins, cu finanțare PNRR, sunt în derulare lucrările de reparații punctuale pentru ridicarea restricțiilor de viteză pe trei loturi, între stațiile Linia CF Petroșani – Triaj – Granița SRCF Timișoara (firul 1)”, a transmis CFR Infrastructură.

Potrivit reprezentanților instituției, pentru adaptarea traficului feroviar de călători la condițiile de circulație în regim de șantier, trenurile circulă în condiții speciale, fie cu restricție de viteză în zona șantierelor, fie prin staționare temporară pentru încrucișarea cu alte trenuri.

1 Comment

  1. Așa Arată Trenurile În America ????????, Nu Ca Rablele De Trenuri Din Europa ???????? [Germania ????????, Și Restul Țărilor Europene], Și Rablele Din Restul Țărilor Asiatice, Și Țările Africane:

    https://youtu.be/nm5hl2xl-ho?si=QViwB4ANAVfXhl5c

    Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *