Internet GRATUIT în Piața Victoriei, Piața Unirii și Piața Libertății pentru timișoreni

Internet GRATUIT în Piața Victoriei, Piața Unirii și Piața Libertății pentru timișoreni

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Vești bune pentru timișorenii care doresc să navigheze pe internet chiar în centrul orașului. Începând de astăzi, în Piața Victoriei, Piața Unirii și Piața Libertății se poate beneficia de internet wi-fi gratuit. Tot ce trebuie să facă cei interesați este doar să selecteze rețeaua „Continental Free Wi-Fi”.

De asemenea, Primăria Timișoara va avea acces la platforma City analytics, prin care municipalitatea va putea utiliza informații utile în gestionarea fluxului de turiști din capitala Banatului, iar în viitorul apropiat s-ar putea dezvolta noi aplicații destinate orașului și cetățenilor. „Una din prioritățile modernizării Timișoarei în perioada pe care o traversăm este implementarea de soluții din conceptul de smart city. Acest lucru, ca și nevoia de comunicare tot mai acută, în general, în spațiul virtual, fac din asigurarea conectivității la și prin Internet o preocupare subsecventă pe măsură. Ne bucurăm că am reușit, cu ajutorul partenererilor privați Continental România și Orange România, să asigurăm conexiune gratuită la internet pentru cetățenii Timișoarei și turiști, în principalele piețe din centrul orașului –Piața Victoriei, Piața Libertății, Piața Unirii. Cu siguranță, acesta este doar începutul!”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

Accesul la internet gratuit este disponibil în Piața Victoriei, Piața Unirii și Piața Libertății. Scopul proiectului vizează creșterea accesului publicului larg la beneficiile aduse de soluțiile de tip smart city, la nivelul Municipiului Timișoara.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *