Cinci oferte pentru realizarea unei legături feroviare de la aeroportul din Timișoara la Gara de Est

Cinci oferte pentru realizarea unei legături feroviare de la aeroportul din Timișoara la Gara de Est

- in Administratie, Locale, Stiri
1
Sucursala Regională de Căi Ferate Timișoara a anunțat că a primit cinci oferte la licitația pentru realizarea unei legături feroviare între Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara și  Gara de Est.
Contractul vizează modernizarea întregii lungimi de 5,2 km a liniei existente Timișoara Est – Radna, construirea unei linii de cale ferată duble și electrificate către Aeroport pe o distanță de 5 km, și construcția unei noi stații CF în apropierea Aeroportului, echipată cu două linii de garare. Companiile care au depus oferte sunt: PORR Construct, FCC Construccion SA, Swietelsky Construct, Precon Transilvania SRL în asociere cu Homlok România Kft. și Drum Asfalt; BAWI Construction (fosta WIEBE România) în asociere cu Constructim SA“, a transmis Sucursala Regională de Căi Ferate Timișoara.
Proiectul are o valoare estimată de 323.297.762,98 lei fără TVA și este finanțat din fonduri europene nerambursabile.
Lucrările vor dura 30 de luni, cu opt luni pentru proiectare și 22 de luni pentru execuție.
Modernizarea infrastructurii va permite creșterea vitezei maxime de circulație pentru trenurile de marfă la 80 km/oră și pentru trenurile de călători la 120 km/oră.

1 Comment

  1. Așa Arată Trenurile În America ????????, Nu Ca Rablele De Trenuri Din Europa ???????? [Germania ????????, Și Restul Țărilor Europene], Și Rablele Din Restul Țărilor Asiatice, Și Țările Africane:

    https://youtu.be/nm5hl2xl-ho?si=QViwB4ANAVfXhl5c

    Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *