Primarul Nicolae Robu către elevii de la CD Loga: „Iubiţi şcoala, iubiţi oraşul şi clădirea aceasta minunată”

Primarul Nicolae Robu către elevii de la CD Loga: „Iubiţi şcoala, iubiţi oraşul şi clădirea aceasta minunată”

- in Educatie, Locale, Stiri
0

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a fost prezent în rândul liceenilor de la CD Loga, luni, 12 septembrie, cu prilejul începerii noului an şcolar, apoi s-a deplasat la Liceul Calderon.

Edilul i-a asigurat pe elevi şi pe conducerea liceului că vor avea tot sprijinul lui şi al primăriei, în toate problemelor ce vor interveni. De asemenea, i-a îndemnat pe aceștia să iubească şcoala, oraşul şi clădirea seculară în care învăţă. „Aceasta e o clădire veche de 99 de ani. Ne-am asumat răspunderea să o ducem la nivelul pe care îl merită un monument al Timișoarei. Liecul Loga este o școală cu care orașul este mândru. Veți avea în continuare tot sprijinul nostru şi al primăriei și o rog pe doamna directoare să nu aibă nicio reţinere să vină cu solicitări ca în școală să existe tot ce trebuie pentru un învățănmânt de calitate. Nu o să putem să facem aceste lucruri peste noapte, dar nimic din nevoile școlii nu va fi neluat în seamă, toate solicitările vor primi răspuns pozitiv. Iubiți școala, clădirea aceasta minunată, iubiți orașul”, a fost mesajul lui Robu.

Inspectorul școlae general, Aura Danielescu a transmis un mesaj tuturor elevilor din județ. “Am deosebita plăcere de a mă adresa dumneavoastră  și la debutul acestui an școlar, prin intermediul colegilor mei directori, colegilor mei inspectori, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Timiș  și vă mulțumesc pentru răbdarea de a asculta mesajul meu din suflet pentru sufletele dumneavoastră, ale celor prezenți la deschiderea festivă a cursurilor.Îmi exprim regretul că nu pot fi prezentă în fiecare unitate de învățământ, că nu pot privi zâmbetele de pe chipurile elevilor, părinților, colegilor mei, dar, vă asigur că simt  emoția pe care dumneavoastră o trăiți în aceste momente și cu gândul și sufletul mă alătur fiecărui colectiv, fiecărei clase de elevi aliniați astăzi la linia de start. Mică sau mare, poziționată în centru sau la periferie, în mediul rural sau urban, fiecare unitate de învățământ s-a deschis astăzi, pentru voi, dragi elevi. În fiecare toamnă, cu voia lui Dumnezeu, noi, dascălii voștri, privim spre voi, simțim trecerea anilor, ne bucurăm de realizările voastre, de evoluția vizibilă din toate punctele de vedere, de lumina pe care ochișorii voștri o trimit spre noi. Suntem pregătiți să vă primim, să sădim în sufletele voastre încredere și respect, să desăvârșim formarea voastră, să ne adaptăm la nevoile personale ale fiecăruia, să oferim totul și să primim de la voi respect, căldură sufletească și zâmbete de mulțumire. Binele  și adevărul, speranța, munca, încrederea și responsabilitatea sunt valorile pe care, avându-i alături pe părinții voștri, vom reuși să vi le transmitem vouă, dragi elevi”, a transmis Danielescu.