Geo Da Silva filmează patru videoclipuri la Barcelona

Geo Da Silva filmează patru videoclipuri la Barcelona

- in Actualitate, Locale, Stiri
0

În numerologie, cifra 4 este cifra elementului social. Al socializării, al organizării și abilității de a conduce diverse evenimente și operațiuni. Pentru timișoreanul Geo Da Silva, cifra 4 reprezintă cifra magica a acestui an, cifra care îi va guverna în următoarea perioadă imaginea și cariera. De ce 4? Pentru că, în următoarele 12 zile (nu spunem 3×4) artistul va fi prezent în capitala Cataluniei, Barcelona, unde va filma 4 videoclipuri. Adică piesele pe care casa sa de discuri, Blanco y Negro Music, le va lansa pe tot parcursul acestui an.

Cele 4 piese sunt Mamakosa, Bailando Conga, Morena și un remake al celebrului hit I Will Survive al Gloriei Gaynor. Fiecare piesa își are povestea și ritmul propriu, ritm care ne va purta de la acordurile începutului de 1990 la trenulețul copilăriei generației cu cheia la gât. Filmarile de la Mamakosa au inceput in Timisoara, cu fetele agentiei Seven Models Management si vor fi finalizate in Barcelona. Piesa I Will Survive  va capata o noua versiune, de data aceasta plina de sunete moderne – videoclipul urmand a fi filmat zilele saptamana viitoare pe strazile din Barcelona si montat alaturi de imagini de la petrecerile din Pacha Spania si Foam Fest Belgrad. Bailando Conga va fi un clip plin de fete frumoase, cum deja ne-a obisnuit Geo Da Silva iar la Morena, videoclipul piesei fara fete fierbinti nu-si are rostul!
Dar, pentru ca tot vorbim de cifra 4, in urmatoarele zile Geo Da Silva va avea 4 concerte in 4 orase diferite ale Spaniei, urmand ca la inceputul lunii cu numarul 4 sa se intoarca in Romania. Si ramanand in zona cifrei 4, piesa Awela Hey, lansata vara trecuta tocmai a facut de 4 ori cate 1 milion de vizualizari pe Youtube. Piesa care, desi a ajuns pe locul 1 in topurile spaniole, cele mai multe saptamani le-a petrecut pe pozitia … 4.

Cine este Geo Da Silva ?

Geo Da Silva și-a început cariera în 1994, ca și warm-up DJ în cluburile din Timișoara. Începutul aniilor 2000 îl prinde mixând în cluburile de pe malul Marii Negre. În 2004 s-a lansat în muzica dance, formând alături de alți 2 DJ formația “Funky DJs” trupă ce a scos pe piața românească hit-uri precum “Romania Dansează”, “Stai”, “Planet Funk” sau hit-ul “Loca”.

Recunoașterea internatională a lui Geo Da Silva a apărut de-abia în 2007-2008, odata cu apariția albumului solo și a turneului de promovare în 25 de tari – punctul de pornire fiind locul fierbinte al DJ-ilor din Grecia, Mykonos. Hit-ul “I’ll Do You Like a Truck” a ajuns in mainstream-ul de peste ocean, fiind folosit ca background pentru diverse seriale și sit-comuri – ca de exemplu serialul “The Office”, produs de NBC.

2014 în prinde pe Geo Da Silva într-un nou contract cu cea mai cunoscută casă de discuri din Europa, Blanco y Negro Music într-un duo dinamic format împreună cu Jack Mazzoni, un DJ italian ale cărui piese prind gustul clubberilor din “cizmă”. Primul single lansat în 2014 este Disco-Disco Good-Good în februarie 2014, videoclipul acumuland peste 1 milion de vizualizari pe Youtube si clasandu-se pe pozitii de top in clasamentele muzicale din Balcani. A urmat in vara 2014 Awela Hey, number one hit in topurile radiourilor spaniole, iar in noiembrie a lansat alaturi de DIDI un hit in spatiul iugoslav – Love in the Air, piesa mediatizata intens in tarile vecine. Iar inceputul de 2015 arata promitator, Na Ru Ney intrand in prima saptamana de la lansare in topul Maxima FM si Flaix FM, primele 2 radiouri iberice.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *