Elevi din Timiș, admiși cu media 2 la liceu, în clasa a IX-a. Vezi rezultatele repartizării computerizate

Elevi din Timiș, admiși cu media 2 la liceu, în clasa a IX-a. Vezi rezultatele repartizării computerizate

- in Educatie, Locale, Slider, Stiri
0
evaluare nationala

Ultimele emoții pentru absolvenții clasei a VIII-a care au susținut Evaluarea Națională și s-au înscris la liceu. Astăzi, Ministerul Educației Naționale a publicat rezultatele repartizării computerizate, care pot fi consultate AICI!

În total, în clasele a IX-a din județul Timiș au fost repartizați 3.764 de candidați. Dintre aceștia, 606 au intrat la liceu deși aveau medii de admitere sub 5. De altfel, 39 de absolvenți ai clasei a VIII-a au fost admiși în clasa a IX-a cu medii sub 3. Cea mai mică medie de admitere a fost 2,04, cu care o elevă a intrat la Liceul Teoretic din comuna Dudeștii Vechi.

Pe de altă parte, o elevă din Timiș a reușit performanța de a intra la liceu cu media de admitere 10. Marta-Teodora Traleș a ales să studieze în următorii patru ani la Colegiul Național “C. D. Loga”, specializarea Matematică-Informatică.

Depunerea dosarelor de înscriere în unitățile de învățământ liceal în care candidaţii au fost repartizaţi se va realiza între 10 și 13 iulie. În perioada 16-18 iulie, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, dar și situațiile candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi ale candidaților care nu au participat deloc sau au participat, dar nu au fost repartizați computerizat.

A două etapă de admitere, dedicată absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior, va avea loc în data de 7 septembrie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *