Drumuri si Poduri Banat, parte a grupului Maxagro, a inaugurat cea mai moderna si sustenabila statie de asfalt FOTO

Drumuri si Poduri Banat, parte a grupului Maxagro, a inaugurat cea mai moderna si sustenabila statie de asfalt FOTO

- in Economie, Locale, Slider, Stiri
0

Drumuri și Poduri Banat, divizia de construcţii a grupului Maxagro, a inaugurat, vineri, 12 aprilie, la Sânandrei cea de-a treia stație de asfalt. Astfel, DPB devine cel mai mare furnizor de asfalt din regiune.

Echipată cu tehnologie de vârf și echipamente performante, noua stație va produce asfalt de cea mai înaltă calitate, într-un mod sustenabil și eficient, producând o capacitate de peste 700 de tone de asfalt pe oră.

Marcăm un moment semnificativ în istoria companiei noastre, dar și în evoluția infrastructurii rutiere din Banat. Stația noastră de asfalt nu este doar o simplă construcție, ci un simbol al angajamentului nostru față de excelență și inovație în domeniul construcțiilor rutiere. Echipată cu tehnologie de vârf și facilități moderne, această stație ne va permite să producem asfalt de cea mai înaltă calitate, într-un mod eficient și sustenabil. Astfel, prin această investiție, Drumuri și Poduri Banat, devine cel mai mare furnizor de asfalt din regiune, producând în total o capacitate de peste 700 t de asfalt/h“, a spus Alexandra Zifceak, CEO al companiei DPB.

Noua stație de asfalt reprezintă o infrastructură modernă, care se înscrie în noile reguli de inovație și sustenabilitate, iar reprezentanții companiei sunt determinați să ridice serviciile la cele mai înalte standarde și să ofere produse de excepție clienților.

Suntem o echipă tânără, în plină expansiune, care se bazează pe un colectiv dinamic și care crede într-un viitor verde, de aceea producem materiale de calitate și sustenabile, utilizând echipamente și utilaje performante, care reduc emisiile de CO2, consumul de combustibil și poluarea fonică“, mai spune Alexandra Zifceak, CEO al companiei DPB.

Investiția se ridică la peste 6 milioane de euro și este amplasată în comuna Sânandrei.

Este o stație modernă, care va produce toate tipurile de mixturi asfaltice conform regulamentelor în vigoare. Sigur, veți beneficia de asfaltul produs la stația din Sânandrei”, a spus Titel Mihalache, managerul Stației de asfalt.

Drumuri și Poduri Banat a devenit lider și pe piața construcțiilor din Banat, deținând trei stații de asfalt, două stații de betoane, cariere, balastiere, laborator de încercări în construcții, o flotă de camioane și utilaje de construcții de ultimă generație, de peste 10 milioane de euro și are finalizate lucrări în valoare de peste 35 milioane de euro.

Am creat cea mai tare echipă de tineri din Banat, echipă care vine cu o altă energie, altă viziune decât noi și sper să ia de la noi lucrurile bune. Cu această echipă am ajuns să avem cei mai buni asfaltatori din Banat”, a mai spus și Ianco Zifceak, unul dintre fondatorii Maxagro.

Divizia de construcții a grupului Maxagro, cunoscută și sub numele de Drumuri și Poduri Banat, este membră în Asociația Profesională de Drumuri și Poduri din România.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *