Nicolae Robu speră să vină FINANȚATORII după ce ACS Poli a primit definitiv numele, culorile și palmaresul

Nicolae Robu speră să vină FINANȚATORII după ce ACS Poli a primit definitiv numele, culorile și palmaresul

- in Locale, Slider, Sport, Stiri
0

ACS Poli Timişoara a intrat definitiv în posesia numelui, culorilor şi palmaresului. Decizia a fost luată la sfârşitul anului trecut de către Tribunalul Timiş.

ACS Poli Timişoara are definitiv numele, culorile şi palmaresul. Judecătorii au decis să anuleze contractul dintreAFC Politehnica Timişoaraşi societatea comercială a lui Marian Iancu.„Am informat de mai multe ori, multă lume nu a înţeles exact, unii au înţeles, dar nu au crezut, că palmaresul,dreptul asupa numelui, culorilor alb-violet în fotbal apaţin clubului ACS Poli Timişoara, dar dreptul de a le utiliza este doar temporar la ACS Poli Timişoara, având în vedere un contract care a fost încheiat între AFC Politehnica Timişoara şi societatea comercială a lui Marian Iancu pe termen foarte lung. Fără să vorbesc despre astapână acum, am acţionat. Am tăcut şi am făcut cu alte cuvinte. Şi astăzi am primit înştiinţarea … S-a încheiat procesul. Avem sentinţa definitivă prin care contractul acela cedarea drepturilor de utilizare a culorilor, numelui şi palmaresului a fost reziliat. Instanţa a reziliat acel contract. Prin urmare ACS Poli Timişoara este de acum nu numai proprietaru numelui, culorilor şi palmaresului, ci şi unicul îndrituit să le utilizeze”, a anunţat, vineri, primarul Nicolae Robu.

Sentinţa este definitivă şi poate aduce noi finanţatori. „Faptul că am primit această sentinţă favorabilă ne deschide inclusiv perspective de a aduce finanţatori alături de noi. Pentru că au mai fost potenţiali finanţatori interesaţi să devină parteneri care au spus că dacă numele, culorile şi palmaresul ar fi definitiv ale clubului, ar fi interesaţi. Sentinţa este dată de Tribunalul Timiş şi este definitivă. Nu mă interesează de ce nu a fost atacată decizia”, a mai spus edilul şef.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *