Robu + Stoia = Love. Și Boncea este în calcul

Robu + Stoia = Love. Și Boncea este în calcul

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

S-au porcăit și și-au purtat pică luni întregi. Interesele orașului par însă să le fi schimbat radical relația. Certurile și acuzele între primarul liberal al Timișoarei, Nicolae Robu și viceprimarul PSD, Traian Stoia sunt istorie. După ce l-a atacat constant pe Robu, viceprimarul Traian Stoia a realizat că nu are și susținerea PSD pentru a merge cu edilul până în pânzele albe. Așa că a dat-o la pace. Acum riscă chiar excluderea din partid după ce a votat alături de liberali bugetul Timișoarei. A adunat însă stima lui Robu. La fel a făcut-o și consilierul independent, Flavius Boncea

La ultima şedinţă de Consiliu Local, aleşii PSD au refuzat să voteze bugetul. Totuşi bugetul Timişoarei a trecut la limită, cu ajutorul a două voturi. Cel al viceprimarului Traian Stoia (PSD) şi a consilierului local independent Flavius Boncea, care minune, nu a mai votat la fel cu bunul său prieten Bogdan Herzog. Vineri, primarul Nicolae Robu i-a lăudat pe cei doi.

“L-am criticat pe domnul Traian Stoia într-o perioadă în care am considerat că dânsul nu a fost corect în exercitarea funcţiei de viceprimar şi din păcate a fost supus la diverse influenţe negative la care a cedat, eu am tăria să spun că de munltă vreme încoace domnul viceprimar Traian Stoia se comportă foarte responsabil în funcţia de viceprimar şi îşi onorează funcţia pe care o ocupă. Este un pesedist pe care îl vorbescde bine pentru că am motive să o fac. Domnul Stoia nu a mai făcut lucruri care să mă deranjeze, lucruri prin care să îşi arate lipsa de loialitate faţă de echipa din care face parte (…). acum nu pot decât să îl laud încă odată pentru că a avut tăria împotriva sarcinilor primite de la partid, să voteze pentru Timişoara. A votat bugetul. La fel îi mulţumesc şi îl laud şi pe domnul Flavius Boncea care şi el a înţeles că nu ne putem juca cu bugetul Timişoarei. Ceilalţi sunt consilieri independeţi de interesele Timişoarei şi timişorenilor (…)”, a spus, vineri, primarul Nicolae Robu.

Şi pentru că viceprimarul Traina Stoia nu mai face lucruri care să îl deranjeze pe primarul Nicolae Robu, viceprimarul pesedist poate solicita o secretară dacă are nevoie. „Pe cele două secretare pe le-am luat, nu le-am dat înapoi pentru că ele fac alte munci decât cea de secretariat în primărie. Sunt foarte necesare în Direcţia Tehnică de unde au fost detaşate. Dar i-am spus domnului viceprimar că oricând putem să facem o angajare sau din interior dacă identificăm o persoană care poate fi detaşată acolo. Dânsul a spus că se descurcă deocamdată, dar apreciază propunerea făcută şi dacă consideră că este cazul o să vină să o şi materializăm”, a mai spus Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *