Răspuns oficial halucinant: Nu există fir de ambrozie pe terenurile Primăriei Timișoara

Răspuns oficial halucinant: Nu există fir de ambrozie pe terenurile Primăriei Timișoara

- in Administratie, Locale, Stiri
0
Consilierul local Pro România, Roxana Iliescu a primit un răspuns halucinant din partea Primăriei Timișoara, în legătură cu ambrozia. Conform răspunsului oficial de la primărie, ambrozia nu există pe terenurile municipalității. Într-un document intern al primăriei, buruiana crește bine mersi pe terenurile municipalității.
Citiți și vă minunați de răspunsul oficial pe care l-am primit din partea municipalității, referitor la combaterea ambroziei de pe terenurile aparținând Mun. Timișoara!
Nu există fir de ambrozie pe aceste terenuri! 🤣🤣🤦🏻‍♀️
În timp ce timișorenilor care au fost identificați că dețin în proprietate terenuri pe care a crescut ambrozie, li se aplică deja amenzi încă din 15 iulie 2022, iar Garda de Mediu trimite notificări după notificări Primăriei pentru eliminarea ambroziei de pe terenurile ce-i sunt în proprietate, putem sta liniștiți, pe terenurile Mun. Timișoara nu există ambrozie!😆
<În urma verificării a celor 91 de locații domeniul public ale Primăriei Mun. Timișoara/ Statul Român, pe aceste amplasamente nu a fost identificată buruiana Ambrosie. De asemenea prin lucrări permanente de cosirea a spațiilor verzi pe raza municipiului Timișoara, de către societățile comerciale prestatoare de servicii pe spațiile verzi nu este posibil dezvoltarea buruienii Ambrosia astfel încât să producă disconfort.>
Asta pare a fi o minune de la Dumnezeu, dar nu-i! 😂😂Nu este pentru că SUNT terenuri, proprietate a Mun. Timișoara, pe care este crescută ambrozie! Iată doar câteva exemple care apar chiar într-un document intern al administrației care a circulat pe la mai multe compartimente din primărie și care nu e destinat publicului (vezi foto): Str. Mareșal Constantin Prezan, Calea Bogdăneștilor, Str. Amzei, Str. Doinei, Str. Stefan Nădășan, Str. Venus … și lista poate continua.
Mă tem că în situația de față, dacă nu se iau măsuri urgente, municipalitatea se va pricopsi cu o nouă amendă de la Garda de Mediu și iar se vor lamenta unii că are cineva ceva cu ei! Asta deși legea este clară și se aplică tuturor:
❗️Art. 1, alin. (1) din Legea 62/2018
<Proprietarii sau deținătorii de terenuri, administratorii drumurilor publice, căilor ferate, cursurilor de apă, lacurilor, sistemelor de irigații și ai bazinelor piscicole au obligația să desfășoare lucrări de prevenire, combatere și distrugere a buruienii ambrozia (…) și eliminarea ei în cazul prezenței pe terenurile intravilane sau extravilane>.
❗️Art. 3 alin. (2)
<Constituie contravenție nerespectarea prevederilor din avertisment de către proprietarii sau deținătorii de terenuri, beneficiarii lucrărilor de construcții, administratorii drumurilor publice, căilor ferate (…) și se sancționează cu amendă de la 10.000 lei la 20.000 lei pentru persoanele juridice.>“, scrie pe pagina sa de Facebook, Roxana Iliescu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *