Primarul comunei Sacoșu Turcesc confirmat cu coronavirus

Primarul comunei Sacoșu Turcesc confirmat cu coronavirus

- in Administratie, Locale, Sanatate, Stiri
0

Primarul comunei Sacoșu Turcesc, Gabriel Koller, este infectat cu noul coronavirus. Alți trei membri ai familiei primarului din Sacoșu Turcesc au ieșit pozitivi la Covid 19.

Am solicitat testul, atât mie cât și familiei mele și din nouă membri, patru au fost depistați pozitivi. Eu mă simt bine, nu am probleme, nu am febră, nu am dureri musculare, nu am dureri de gât. Sunt internat la Victor Babeș și celalte trei persoane din familie. După cinci zile de tratament îmi face testul și după două repetări dacă iasă negativ îmi dă drumul acasă. Probabil în maxim o săptămână o să fiu acasă, că nu am simtome, nu am nimic, probabil sun asimptomatic“, a declarat primarul comunei Sacoșu Turcesc, Gabriel Koller pentru Tele Europa Nova.

Primăria a fost închisă de luni după ce o angajată a fost confirmată cu coronavirus. Atât primarul, cât și angajații au intrat în autoizolare.

Săptămâna trecută, în ședința de Comitet Județean pentru Situații de Urgență s-a solicitat instituirea carantinei pentru comuna Sacoșu Turcesc, însă nu s-a luat nici o decizie.