Gata cu “cursurile de perfectionare” la mare si la munte pe banii Consiliului Judetean Timis!

Gata cu “cursurile de perfectionare” la mare si la munte pe banii Consiliului Judetean Timis!

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Angajații Consiliului Județean Timiș nu merg anul acesta la cursuri de perfecționare. De obicei aceste cursuri de perfecționare se desfășoara la mare sau la munte, reprezentând un fel de concediu. Conform președintelui CJT, Călin Dobra acestea pot avea loc și la Timișoara. Funcționarii din CJT au primit anul acesta tichete de vacanță, însă anul viitor angajații instituției vor avea parte de cursuri de perfecționare.

Anul acesta nu merg la perfecționare angajații consiliului județean. Mai mult ca sigur că vor merge anul viitor, pentru că așa te obligă legea, să acorzi cursuri de perfecționare funcționarilor publici. Anul acesta am susținut, în cadrul bugetului, acordarea voucherelor de vacanță, acele tichete de vacanță din bugetul pe ceea ce înseamnă cursuri de perfecționare, dându-ne posibilitatea legislația. Anul viitor suntem obligați să asigurăm cursuri de perfecționare. Se merge în vacanță prin acele tichete, cum permite legea. Dacă bugetul ne va permite, vom face eforturi de a acorda și tichete de vacanță anul viitor. Dacă nu, cursurile sunt obligatorii. Prin lege, aceste cursuri, la o anumită perioadă sunt obligatorii să le acorzi funcționarilor publici. Asta nu înseamnă că neapărat aceste cursuri trebuie să fie la mare sau la munte. Se pot organiza cursuri și în Timișoara, prin Institutul Național de Administrație. Sunt cursuri care s-au organizat la Timișoara și care au avut chiar succes”, a spus președintele CJT, Călin Dobra.

2.800 de angajați ai CJT și a celor subordonate instituției beneficiază de tichete de vacanță. Valoare totală a acestora fiind de 3 milioane de lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *