CJT a lansat „Caravana educației în județul Timiș”

CJT a lansat „Caravana educației în județul Timiș”

- in Educatie, Locale, Stiri
0

Consiliul Județean Timiș promovează educația și sportul în rândul copiilor. Consiliul Județean, în calitate de partener principal, și Asociația Junior Sport, în calitate de inițiator, au lansat miercuri „Caravana educației în județul Timiș”.
În cadrul acesteia se va desfășura o amplă campanie, numită generic „Școală și sport? Da, se poate!”, cu scopul promovării elevilor din clasele I-VIII din județul Timiș care au rezultate de excepție atât la școală, cât și în sport.

Caravana educației în județul Timiș va desfășura o amplă campanie, numită generic „Școală și sport? Da, se poate!”, în cadrul căreia vor fi promovați elevii din clasele I-VIII din județul Timiș, care au rezultate de excepție atât la înăţătură, cât și în sport. Mai mulţi elevii talentați vor fi vizitați de sportivi celebri în cadrul acțiunii ”Azi sunt profu’ tău de sport” și vor fi promovați în cadrul unei reviste care va apărea în 5.000 de exemplare. „Subliniez importanţa sportului ca ambasador al judeţului Timiş, trebuie să ne aplecăm mai mult asupra activităţii sportive. La nivelul CJT sprijinim sportul de performanţă si sportul pentru toţi. Azi am reuşit, împreună cu Asociaţia Junior Sport, să punem împreună reprezentanții autorităţilor, ai sportivilor, ai inspectoratului şcolar”, a subliniat Dobra, șeful CJT.
Gh. M.