CCIA Timiș pregătește o nouă serie a cursului de Inspector / Referent resurse umane

CCIA Timiș pregătește o nouă serie a cursului de Inspector / Referent resurse umane

- in Economie, Locale, Stiri
0

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează o nouă serie a cursului de Inspector / Referent Resurse Umane, acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC).

  • Inspector / Referent resurse umane (Cod COR 333304)

Structura cursului: Contractul individual de muncă; Vechimea în muncă; Contractul colectiv de muncă; Jurisdicţia muncii; Răspunderea salariaților; Salarizarea. Permisul de Muncă; Formarea profesională; Asigurările sociale de stat; Noțiuni de organizare și legislația muncii; Modul de desfășurare a activității ca întreprinzător particular; Recrutarea și selecția personalului; Aplicații în Programul REVISAL.

În cadrul cursului de Inspector Resurse Umane se va desfășura un modul de instruire în aplicația REVISAL, în urma căruia se obține un CERTIFICAT DE PARTICIPARE.

Pentru modulul de instruire REVISAL, fiecare participant va avea acces individual la un laptop.

Cursul va avea loc în perioada: 26 octombrie – 13 noiembrie,  cu program: luni – vineri, între orele 17.00 – 20.00. Cursul va fi susținut de formatori Lucica Zirbău, Delia Farchescu și Dan Cojocaru. Taxă de participare este de 800 lei/pers. (achitabil în 2 rate pentru persoanele fizice). Loc de desfășurare: Centrul Regional de Afaceri Timișoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației, fiind eliberate împreună cu suplimentele descriptive în care se menționează competențele dobândite.

Certificatele se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvirea cursului.

Informații și înscrieri: Direcția Formare și Perfecționare Profesională a CCIAT (DFP), Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, camera 117, zilnic între orele 08.00-16.00, tel. 0720/444121, e-mail: tavramov@cciat.ro. Persoană de contact: Tania Avramov, Manager DFP

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *