Cascada Bigăr continuă să rămână o atracție pentru turiști

Cascada Bigăr continuă să rămână o atracție pentru turiști

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0
cascada bigar

Odată cu încălzirea vremii, Cascada Bigăr este luată cu asalt de turiști, mai ales în weekend. Cascada Bigăr continuă să atragă turiști din toate colțurile țării și ale lumii. Cascada Bigăr din Banatul Montan a devenit cunoscută după ce în 2013 a fost desemnată cea mai frumoasă cascadă unică din lume, de către The World Geography.

Căderea de apă îmbrățișată de un mușchi verde pare mai frumoasă ca niciodată. Astfel, cascada a devenit o resursă inepuizabilă de inspirație pentru vizitatori și pentru amatorii de fotografie.

Potrivit reprezentanților Ocolului Silvic Bozovici, de care aparține Cascada Bigăr, numărul turiștilor a început să crească odată cu încălzirea vremii. Astfel, la sfârșit de săptămână, între 500 și 700 de vizitatori aleg să admire căderea de apă. Cei de la Ocolul Silvic Bozovici se așteaptă că numărul turiștilor să fie din ce în ce mai mare pe timpul verii.

Situată în Valea Minișului din județul Caraș-Severin – la jumătatea distanței dintre localitățile Anina și Bozovici, pe DN 57B – Cascada Bigăr reprezintă un adevărat monument al naturii și un obiectiv turistic de valoare pentru România.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *