Zona Gării de Sud, plină de gunoaie. Polițiștii locali au verificat zeci de imobile Foto

Zona Gării de Sud, plină de gunoaie. Polițiștii locali au verificat zeci de imobile Foto

Polițiștii locali împreună cu jandarmii au descins joi în zona Gării de Sud. Au găsit multă mizerie și au fost date câteva amenzi.

Polițiști locali, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș, au desfășurat, în cursul zilei de ieri, o amplă, care a avut drept scop prevenirea abandonului de deșeuri, ocuparea abuzivă a domeniului public, neîntreținerea curățeniei în fața imobilelor și identificarea persoanelor care nu dețin contracte de salubrizare, în zona Gării de Sud.

Verificările au fost efectuate pe străzile Ceferiștilor, Emil Zola, Titus Maior Mureșan, Bârsei, Eternității, Secerei. Au fost controlate nu mai puțin de 93 de imobile. S-au dat și nouă sancțiuni contravenționale, în valoare de 9000 lei, cele mai multe dintre acestea pentru lipsa contractelor de salubrizare, dar și pentru neîntreținerea curățeniei în fața imobilelor de locuit, creșterea animalelor de fermă în zonă în care nu este permis acest lucru, parcări pe spațiul verde.

La acțiune au participat și consilieri din cadrul Serviciului Managementul Deșeurilor și Salubritate din Primăria Timișoara și lucrători ai societății de salubrizare Retim, care au sprijinit prin salubrizarea zonelor care necesitau acest lucru.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *