Zona Dacia, plina de pacanele si case de pariuri. Primarul Robu nu poate interveni așa cum și-ar dori

Zona Dacia, plina de pacanele si case de pariuri. Primarul Robu nu poate interveni așa cum și-ar dori

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Zona Dacia este raiul pasionaților de pariuri și de păcănele. Cel puțin asta susține primarul Nicolae Robu, care în această săptămână s-a întâlnit în cartier cu timișorenii din această zonă. Aceștia s-au plâns de faptul că este tot mai multă gălăgie din cauza clienților acestor localuri.

Imediat, edilul-șef le-a solicitat angajaților din Primăria Timișoara să găsească soluții pentru a le veni de hac acestor firme, însă a descoperit că beneficiază de o legislație specială, care prevede faptul că odată ce obțin licența, nu mai au nevoie de nicio autorizație, nici măcar de cea de funcționare emisă de municipalitate.

În zona Dacia s-a dezvoltat foarte mult industria de pariuri, de păcănele și de lucruri de acest gen. Zona Dacia colcăie de așa ceva, oamenii se plâng că până târziu în noapte se face gălăgie. Am dispus controale și cerând o informare sub aspect juridic, să vedem care este statutul lor, am rămas uluit cum au reușit mai-marii țării să reglementeze acest domeniu. Consider că ceea ce s-a făcut a fost în slujba unor rețele care nu cred că este drept să beneficieze de un asemenea regim preferențial în țara asta. Sigur, se știe că pe acolo se învârt foarte mulți bani“, a spus primarul Nicolae Robu.

Totuși, primarul Timișoarei le-a solicitat polițiștilor locali să facă controale și să ia măsurile legale care se impun în cazul acestor societăți, dacă se constată nereguli. De asemenea, edilul-șef intenționează să deschidă un punct al Poliției Locale în zona Dacia, în viitorul apropiat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *