Zoltan Nemeth, investit in functia de prefect de Timis: Aceasta numire vine cu o responsabilitate enorma

Zoltan Nemeth, investit in functia de prefect de Timis: Aceasta numire vine cu o responsabilitate enorma

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Un nou prefect și un nou subprefect vor reprezenta Guvernul României în județul Timiș, începând de astăzi.

În timpul unei videoconferințe, Zoltan Nemeth (USR-PLUS) a fost învestit în funcția de prefect de Timiș, iar Andrei Molnar (UDRM) în cea de subprefect al județului Timiș.

Astfel, Zoltan Nemeth a înlocuit-o pe Liliana Oneț, iar Andrei Molnar pe Mircea Băcală.

De astăzi s-a revenit la numirea politică a prefecților și subprefecților, încetând astfel o ipocrizie a așa-zisului prefect și subprefect apolitic. În ședința de guvern de ieri s-au emis hotărârile de guvern privind numirea mea în calitate de prefect al județului Timiș și numirea colegului meu, Andrei Molnar, în calitate de subprefect al județului Timiș. (…). Echipa executivă a prefecturii urmează să fie completată și cu cel de-al doilea subprefect și respectiv cu secretarul general al prefecturii. Astăzi mi-am înaintat demisia din calitatea de consilier județean și respectiv m-am suspendat din calitatea de avocat. Suntem conștienți că noua echipă a prefecturii preia această instituție într-un context total atipic și extrem de greu, raportat la situația epidemiologică din municipiul Timișoara, cât și din alte localități din județul Timiș. Această numire vine și cu o responsabilitate enormă. (…). Principalul obiectiv al noii echipe va fi gestionarea pandemiei de Covid-19 și susținerea măsurilor care au un impact real în combaterea răspândirii acestui virus“, a declarat Zoltan Nemeth.

În perioada următoare urmează să fie învestit în funcție și cel de-al doilea subprefect de Timiș, în persoana lui Ovidiu Drăgănescu, propunerea făcută de PNL.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *