Ziua Serviciilor Publice a avut loc, sâmbătă, în Piața Unirii din Timișoara

Ziua Serviciilor Publice a avut loc, sâmbătă, în Piața Unirii din Timișoara

- in Locale, Social, Stiri
0

Ziua Serviciilor Publice 2018 a avut loc, sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 11.00, în Piața Unirii, unde peste 20 de instituții din Timișoara și-au prezentat standurile și utilajele, au avut prezentări și demonstrații, spre deliciul celor prezenți.

Instituțiile participante au fost: Primăria Municipiului Timișoara, Casă de Cultură a Municipiului Timișoara, S. C Horticultură S.A., Aquatim S.A., Colterm S.A., Piețe S.A., Drumuri Municipale S.A., Societatea de Transport Public Timișoara, Poliția Locală, Direcția de Asistență Socială, Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, Serviciul de Ambulanță Timiș, Salvo Timișoara, A.J.O.F.M. Timiș, Jandarmeria Timiș, Apele Române, Direcția de Sport și Tineret Timiș, Inspectoratul Județean de Poliție Timiș, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș, Direcția de Evidență a Persoanelor Timișoara, Teatrul German de Stat Timișoara.

Nu numai pentru AJOFM Timiș, ci și pentru toate instituțiile partipante acest eveniment înseamnă o deschidere către publicul larg, să ne cunoască, să afle despre obiectul activității noastre, să ne promovăm serviciile”, a declarat Simona Poting, directorul AJOFM Timiș.

Pentru Aquatim este o modalitate prin care încercăm să aducem în fața clienților noștri și a cetățenilor Timișoarei realizările pe care le-am avut și serviciile pe care le oferim. Prezentăm și celebrul Guliver –roboțelul cu care inspectăm canalizările. La toate edițiile, aceste demonstraţii au fost extrem de aşteptate.  Ziua Serviciilor Publice este și o acțiune de suflet pentru noi, fiindcă a fost inițiată ca urmare a unei relații pe care Aquatim o are cu omologii noștri din Munchen Germania. Alături de noi, toți ceilalți furnizori de servicii și-au prezentat ofertele, noutățile și realizările, în Piața Unirii, publicului larg”, a explicat dr. Ilie Vlaicu, directorul Aquatim.

La cea de-a cincea ediție a Zilei Serviciilor Publice, Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș a fost prezent în Piața Unirii din Timișoara. Evenimentul este foarte bun pentru județul Timiș, fiindcă vin mulți angajatori și lucrători și se informează la standul nostru despre piața muncii”, a apreciat Pavel Kașai, inspectorul șef ITM Timiș.

Gh. M.