Ziua internaţională a grădinilor zoologice! Program special vineri la Zoo Timișoara

Ziua internaţională a grădinilor zoologice! Program special vineri la Zoo Timișoara

- in Locale, Social, Stiri
0
urs gradina zoo tm

În fiecare an, pe data de 9 august este sărbătorită Ziua internaţională a grădinilor zoologice şi a parcurilor, pentru a marca importanţa conservării biodiversităţii.

Grădina Zoologică din Timişoara îşi deschide porţile, cu intrare gratuită pentru publicul vizitator vineri, 9 august la ora 10 şi vă aşteaptă cu activităţi pentru copii în care obiectivul principal în formarea noilor generaţii îl reprezintă cultivarea dragostei pentru natură şi animale.

La Grădina Zooogică din Timişoara sunt 49 de colecţii de animale vii, sălbatice, indigene şi exotice, totalizând 273 de exemplare în vederea realizării mai multor obiective: conservarea faunei (având prioritate protejarea speciilor ameninţate cu dispariţia) şi instruire, educare şi recreere.

”Vă aşteptăm vineri, 9 august, începând cu ora 10, cu activităţi de face painting, ateliere de creaţie pentru copii, baloane, concert susţinut de Chromatik Voice- de la ora 11, mascote, dar şi să hrănim împreună animalele din colecție”, transmit organizatorii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *