Ziua in care vor cadea primii fulgi mari de zapada, la Timisoara

Ziua in care vor cadea primii fulgi mari de zapada, la Timisoara

- in Locale, Slider, Social, Stiri, Utile
0
zapada timisoara

Vreme cu soare, în următoarele zile, în mai multe zone din Banat. Potrivit meteorologilor, care au realizat o prognoză a valorilor termice pentru următoarele două săptămâni, se vor înregistra creșteri ale temperaturilor, în Banat, cel puțin în prima parte a intervalului.

Valorile termice diurne vor continua să crească, astfel că se vor înregistra medii de 10 grade în cea de a doua zi de prognoză, apoi vor marca o scădere, până în jur de 6 grade și din nou o creștere ușoară spre data de 8 decembrie, la valori în medie de 8 grade. După această dată tendința acestora va fi de scădere, spre temperaturi maxime în medie de 0…2 grade. Temperaturile nocturne vor fi și ele în creștere la începutul perioadei, când se vor atinge 2…4 grade. În intervalul 6 – 9 decembrie, media acestora va fi de 0…2 grade, după care scăderea va fi treptată, astfel că pentru mijlocul lunii decembrie sunt prognozate minime în jur de -6 grade“, a informat Administrația Națională de Meteorologie.

Se vor semnala precipitații pe tot parcursul intervalului, în Banat, însă cu o probabilitate mai mare de apariție și în cantități mai însemnate în intervalul 8 – 13 decembrie.

Conform meteorologilor, miercurea viitoare, la Timișoara este posibil să apară primii fulgi mari de zăpadă.