Zilele Carierei la Universitatea Politehnica

Zilele Carierei la Universitatea Politehnica

- in Educatie, Locale
0

Universitatea Politehnica din Timişoara organizează cea de-a V-a ediţie a ,,Zilelor Carierei”. Evenimentul se va desfăşura în perioada 29 – 30 octombrie  2014, la Restaurantul Universitar Politehnica din Complexul Studenţesc. Peste 40 de companii vor oferi oportunităţi de angajare, practică, training-uri şi vor organiza concursuri tematice, interviuri sau simulări de interviuri pentru participanţi.

Programul evenimentului: 29 octombrie, ora 9, deschiderea festivă a evenimentului, la Restaurantul Universitar Politehnica din Complexul Studenţesc Timişoara. 29 și 30 octombrie, între orele 10 – 17: târg de oferte pentru studenți, masteranzi și absolvenți, la Restaurantul Universitar Politehnica Oameni/cariere de succes; interviuri/simulare de interviuri; concursuri tematice; oportunități de burse și mobilități în străinătate. 30 octombrie, la ora 17:10: sesiune de feedback şi cocktail la Restaurantul Universitar Politehnica. Începând cu 3 noiembrie: traininguri tehnice şi vizite în companii.

,,Zilele Carierei” este un proiect implementat prin intermediul Centrului de Informare şi Consiliere a Studenţilor şi Oficiului de Intermediere a Relaţiei cu Mediul Societal din cadrul Universității Politehnica Timișoara.