Zeci de sutiene, găsite aruncate într-o parcare de pe un drum din Banat

Zeci de sutiene, găsite aruncate într-o parcare de pe un drum din Banat

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Angajații Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, care fac curat în parcările de pe șoselele din zona de vest a țării, găsesc tot felul de lucruri aruncate de către persoane certate cu bunul simț. De exemplu, vineri, aceștia au descoperit zeci de sutiene pe jos, într-o parcare de pe un drum din județul Caraș-Severin.

Săptămâna și surpriza la acțiunile de curățenie în parcările de pe raza DRDP Timișoara. “Vedeta” de astăzi este o parcare de pe DN 58, în apropiere de Carașova (jud. Caraș-Severin), unde s-au descoperit câteva zeci de… sutiene. Să fi fost o răzbunare sau efectele încălzirii globale, nu știm, cert este că… ‼️ Drumul nu este coș de gunoi!”, a informat DRDP Timișoara.

Reprezentanții instituției avertizează asupra faptului că în zona de siguranță a drumurilor și podurilor, locuri de parcare, oprire și staționare este interzisă aruncarea deșeurilor. Conform legislației, se pot aplica amenzi de până la 6.000 lei, precum și dispunerea confiscării mijlocului de transport.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *