Zeci de companii “vânează” cei mai buni studenți și absolvenți ai Universității Politehnica din Timișoara

Zeci de companii “vânează” cei mai buni studenți și absolvenți ai Universității Politehnica din Timișoara

- in Educatie, Locale, Stiri
0

Aproape 70 de companii “vânează” cei mai buni studenți și absolvenți ai Universității Politehnica din Timișoara, cărora sunt dispuse să le ofere locuri de muncă, dar și stagii de internship sau practică. Instituția de învățământ superior din capitala Banatului organizează, astăzi și mâine, cea de-a zece ediție a acțiunii “Zilele Carierei”.

Evenimentul de orientare în carieră este cel mai mare târg universitar de joburi din România. Între companiile prezente cu standuri și specialiști, se numără și firme din domeniul Construcții, în premieră. Nu lipsesc nici ofertele de practică, internship și angajare pentru toate specializările celor zece facultăți din Universitatea Politehnica din Timișoara.

În cadrul deschiderii oficiale a târgului, Universitatea Politehnica a premiat și partenerii strategici ai evenimentului, adică acele firme care participă în fiecare an la “Zilele Carierei”.

“Constant la fiecare ediție a Zilelor Carierei participă undeva la 50-60 de companii și atunci cei care au fost prezenți la fiecare ediție am considerat că este normal să-i recompensăm. Târgul este deschis în 29 și în 30 martie, între orele 10.00 și 18.00, la Restaurantul Universitar Politehnica din Complexul Studențesc”, a precizat Florin Bodin, coordonatorul proiectului “Zilele Carierei”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *