Zburam mai repede spre Danemarca, Germania si Marea Britanie. De cand sunt introduse cursele

Zburam mai repede spre Danemarca, Germania si Marea Britanie. De cand sunt introduse cursele

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Cursele noi cu zbor direct din Timișoara anunțate la începutul anului de către compania aeriană Wizz Air și Aeroportul Internațional Timișoara, vor fi disponibile cu două luni mai devreme.

Compania aeriană Wizz Air va aloca bazei de la Timișoara o aeronavă suplimentară începând cu 1 iulie, ceea ce creează condiții operaționale și comerciale pentru lansarea unor curse aeriene noi începând din 1 iulie 2019, în loc de 1 septembrie 2019.

În acest moment se pot achiziționa bilete de avion pentru zboruri începând de la 1 iulie, pentru Billund (Danemarca), Doncaster/Sheffield (Marea Britanie), Nürnberg și Karlsruhe/Baden-Baden (Germania). Toate destinațiile vor avea o frecvență de două ori pe săptămână. De asemenea, tot din 1 iulie, Wizz Air va suplimenta zborurile către Londra-Luton (de la 7 zboruri – la 12 zboruri pe săptămână), spre Memmingen (de la 3 zboruri la 5), Bari, Dortmund și Bruxelles Charleroi (de la 2 la 3 zboruri săptămânale).

”Introducerea acestor zboruri cu două luni mai devreme este o veste foarte bună, deoarece demonstrează un interes crescut pentru aceste destinații. Principalii beneficiari sunt locuitorii județelor din vestul României și cei din zona de Nord-Est a Serbiei. De asemenea, aceste rute oferă și oportunitatea pentru turiștii străini de a ajunge mult mai ușor în zona Banatului în această vară și de a participa la manifestări culturale, sportive, de a vizita această regiune și pentru a se bucura de ospitalitatea oamenilor și frumusețea locurilor.”, a declarat directorul aeroportului Daniel Idolu.

Curse noi și creșteri de frecvențe din iulie

Destinație Zile de operare
NOU

din 1 iulie

Nürnberg

 

Luni, Vineri
NOU

din 1 iulie

Doncaster/Sheffield

 

Luni, Vineri
NOU

din 3 iulie

Billund

 

Miercuri, Duminică
NOU

din 3 iulie

Karlsruhe/Baden-Baden Miercuri, Duminică
 
SUPLIMENTAR Bari Marti, joi, sâmbătă
SUPLIMENTAR Bruxelles Charleroi Marti, joi, sâmbătă
SUPLIMENTAR Dortmund Marti, joi, sâmbătă
SUPLIMENTAR Memmingen/Munich West Marți, miercuri, Joi, Sâmbătă, Duminică
SUPLIMENTAR London Luton Luni, miercuri, joi, vineri, duminică – 2 curse/zi

Marți, sâmbătă – 1 cursă/zi