Zburăm cu avionul din Timișoara până la Marea Neagră din 16 iulie

Zburăm cu avionul din Timișoara până la Marea Neagră din 16 iulie

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

O nouă rută internă, TimișoaraConstanța, va fi introdusă din 16 iulie, de pe Aeroportul Internațional Timișoara. Începând din a doua jumătate a lunii iulie, pasagerii pot ajunge pe plajele însorite ale Mării Negre, într-o singură oră. Zborurile vor fi operate de către compania aeriană Tarom, înfiecare zi de joi și duminică.

,,Este un lucru așteptat de mulți locuitori din partea de vest a țării, mai ales după restricțiile de deplasare, instituite în această primăvară. Nu poate decât mă bucure faptul bănățenii vor putea ajunge mai rapid pe litoralul românesc, în condițiile în care vom avea o legătură aeriană, în acest sezon estival, între Timişoara și Constanța. Totodată, sperăm ca şi constănțenii să viziteze Banatul, Timişul şi Timişoara, a precizat diectorul aeroportului, Daniel Idolu.

Pentru informații suplimentare referitoare la noul zbor, puteti  adresați companiei aeriene Tarom. Încontinuare, Aeroportul Internațional Timișoara vaasigura un tranzit în condiții de siguranță și un plan de măsuri specifice, pentru toți pasagerii care aleg îșipetreacă vara pe litoralul românesc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *