Zboruri dus-intors Timisoara-Chisinau cu preturi de la 100 de euro

Zboruri dus-intors Timisoara-Chisinau cu preturi de la 100 de euro

- in Locale, Slider, Stiri
0

Din Anul Centenarului, bănățenii sunt mai aproape de românii de peste Prut. Mai exact, din 17 septembrie, de pe Aeroportul Internațional Timișoara zburăm direct în capitala Republicii Moldova, Chișinău.

Cursele sunt operate de Tarom, cu o aeronavă de tip ATR, de 3 ori pe săptămână și decolează din Timișoara în fiecare luni, joi și sâmbătă. Tarifele pentru o călătorie dus-întors încep de la 100 euro. În preț sunt incluse următoarele servicii: un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg, check-in-ul și catering la bord.

”Ne bucurăm să adăugăm pe lista destinațiilor disponibile din Timișoara, a 8-a capitală și anume, Chișinău. Aeroportul Timișoara are o foarte bună colaborare cu compania națională Tarom, deoarece aceasta efectuează neîntrerupt zboruri de la Timișoara chiar de la înființarea sa, în urmă cu 64 de ani. Ne dorim ca această nouă cursă să fie una de succes și să se bucure de mulți pasageri, studenți, oameni de afaceri, turiști, care să circule între cele două orașe, astfel încât să se unească regiunea Banatului și a Crișanei cu Republica Moldova”, a declarat directorul Aeroportului, Daniel Idolu.

Chișinău este supranumit și orașul din piatră albă. Acest nume vine din faptul că foarte multe clădiri sunt construite dintr-o piatră albă de calcar, adusă din cariere vechi de pe vremea voievozilor.

Chișinăul este poarta spre întreaga Republică Moldova. De aici se poate vizita nu doar capitala, cu cele mai importante muzee de istorie, arheologie sau etnografie și frumoasele parcuri și grădini, dar și Cetatea Soroca, ridicată de Ștefan cel Mare și Petru Rareș, Orhei – cu schiturile și mănăstirile sale într-un peisaj de vis, Cricova – cu labirintul subteran, kilometri crame pline cu sticle de vin, Cetatea Tighina din cărțile de istorie și multe altele.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *