Zboruri directe Timisoara – Danemarca, la Parcul Legoland

Zboruri directe Timisoara – Danemarca, la Parcul Legoland

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Începutul lui august aduce vești bune de pe Aeroportul Internațional Timișoara. Mai exact, atunci pornesc cursele aeriene directe din Timișoara spre oraşul Billund din Danemarca, unde se află parcul Legoland. Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână de către compania Wizz Air.

Legoland și-a deschis porțile în 1968 și se află la aproximativ 3 kilometri de Aeroportul Billund, fiind unul dintre cele mai populare parcuri de distracție din toată Danemarca. La început parcul a pornit ca o expoziție de case și obiective celebre din întreagă lume, construite din piese lego.

Parcul se mândrește cu aproape 60 de milioane de piese Lego și multe vehicule sau angrenaje în mișcare, construite tot din piese Lego. În cadrul Legoland sunt avioane, mașini, trenuri sau vapoare în mișcare, ce sunt amplasate în diferite decoruri din Lego, reușind astfel să producă un efect interesant pentru toți cei care vizitează expoziția.

În prezent expoziția de miniaturi construite din Lego este completată de o serie de atracții specifice unor parcuri tematice în toată regulă, existând și câteva roller-coastere, unul sau două fiind chiar capabile să ridice nivelul de adrenalină. Există mai multe secțiuni în cadrul parcului, fiecare cu tematică să cum ar fi Regatul Cavalerilor, Tărâmul Piraților, Adventure Land sau Legoland Town, un mic orășel din vestul sălbatic.

Legoland este una dintre cele mai vizitate atracții turistice din Danemarca în principal datorită faptului că este un parc în care întreagă familie poate petrece momente plăcute.

Sursa foto: aer-lingus.ro