Zboruri de la 20 de euro dus-întors Timișoara – Milano/Bergamo

Zboruri de la 20 de euro dus-întors Timișoara – Milano/Bergamo

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Unul dintre cele mai frumoase orașe din Italia își așteaptă vizitatorii. Este vorba despre Milano, principalul oraș din Italia de nord, așezat pe câmpiile Lombardiei, una dintre cele mai dezvoltate regiuni urbane ale țării.

Bănățenii pot zbura de pe Aeroportul Internațional Timișoara către Milano-Bergamo cu două companii, Ryanair sau Wizz Air, cu prețuri începând de la 19,98 de euro/dus-întors. Atât Ryanair, cât și Wizz Air au câte cinci curse pe săptămână fiecare.

Milano are o mulțime de atracții turistice:

Domul din Milano este cea mai mare biserică gotică din Italia, având nevoie de aproape șase secole pentru a fi finalizată. În vârful turlei principale, se află o statuie aurită a Fecioarei Maria, cunoscută ca Madunina.

Teatrul La Scala este una dintre cele mai importante case de operă din lume, dar și din întreaga Italie. Inaugurat pe 3 august în 1778, teatrul este Considerat Casa de Suflet a Operei.

Galleria Vittorio Emanuele II este o bijuterie arhitecturală și o importantă zonă de shopping pentru cei pasionați de brandurile internaționale de lux.

Castelul Sforza a devenit un centru cultural venerat. Complexul include numeroase muzee și o colecție impresionantă de artă.

Muzeul National de Știința și Tehnică Leonardo da Vinci cuprinde modele sau machete ce prezintă istoria știintei și tehnicii.

Navigli este o zona urbană formată în jurul unui grup de canale care traversează Milano. De-a lungul canalului Navigli Grande este organizat un târg de vechituri, unde sunt vândute diverse obiecte vintage ale localnicilor.

Mai multe informații despre ce alte locuri poți vizita în Milano: www.introducingmilan.com

Biletele se pot rezerva pe:
https://wizzair.com/ro-ro#/
https://www.ryanair.com/ro/ro