Zboruri de două ori pe săptămână de la Timișoara spre perla Bavariei, Nürnberg

Zboruri de două ori pe săptămână de la Timișoara spre perla Bavariei, Nürnberg

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Unul dintre cele mai încântătoare orașe bavareze își așteaptă turiști. Este vorba despre Nürnberg, cel de-al doilea cel mai mare oraș din Bavaria. Zboruri sunt de două ori pe săptămână, în fiecare marți și sâmbătă, de pe Aeroportul Internațional Timișoara.

Nürnberg are o mulțime de atracții turistice:

Castelul Nürnberg este considerat a fi una dintre cele mai importante fortificații medievale din Europa, fiind reședința tuturor regilor și împăraților germani între 1050 și 1571. El simboliza puterea și importanța Sfântului Imperiu Roman, precum și rolul important pe care-l avea orașul imperial Nürnberg.

Biserica Maicii Domnului (Frauenkirche) reprezintă una dintre cele mai importante biserici romano-catolice din Nürnberg. Construită în anul 1350, într-un stil gotic, biserica deține un ceas mecanic (Männleinlaufen) încastrat în fațadă din 1509.

Bazilica gotică St. Lawrence, construită între anii 1243-1315, a fost una dintre primele biserici romano-catolice care a devenit luterană și este cea mai mare biserică protestantă din Bavaria.

Primăria Veche datează din anul 1332. Pe lângă funcțiile administrative pe care le îndeplinește, clădirea deține și o temniță construită în Evul Mediu, cu 12 celule și o încăpere pentru tortură.

Piața Centrală a orașului, unde turiștii pot vedea cunoscuta Fântână Frumoasă sau Caruselul Căsniciei – capodoperă ce prezintă toate etapele unei căsnicii.

Muzeul Național German este cel mai mare muzeu istoric din Germania. Fondat în anul 1852, muzeul cuprinde colecții istorice și de artă din perioada preistorică până în prezent a culturii germane.

Weinstadel este cea mai mare clădire cu semifabricate din Germania. În jurul anului 1571, parterul a servit drept magazin de vinuri din orașul imperial.

Mai multe detalii referitoare la orașul Nürnberg, puteți găsi pe pagina: https://www.planetware.com/tourist-at…/nuremberg-d-ba-nr.htm

Compania aeriană care operează zborul pe ruta Timișoara-Nürnberg este Wizz Air. Pentru mai multe detalii privind operatorii aerieni și frecvența destinațiilor, accesați: https://aerotim.ro/frecventa-destinatii/

Sursa foto: agoda