Zboruri de doua ori pe saptamana de la Timisoara spre Danemarca, Germania si Marea Britanie!

Zboruri de doua ori pe saptamana de la Timisoara spre Danemarca, Germania si Marea Britanie!

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Finalul acestei veri aduce patru noi destinații de pe Aeroportul Internațional Timișoara. Mai exact, din septembrie, vom avea zbor direct din Timișoara spre Billund (Danemarca), Doncaster/Sheffield (Marea Britanie), Nuremberg și Baden Baden (Germania). Toate destinațiile vor avea o frecvență de două ori pe săptămână și sunt operate de compania aeriană Wizz Air.

”Pentru Aeroportul Timișoara, introducerea acestor rute este bine-venită deoarece reflectă un interes al populației regiunii de vest pentru aceste destinații, dar și al locuitorilor din zonele deservite de cele patru aeroporturi pentru Timișoara. Partenerul nostru, Wizz Air, a făcut studii de piață și s-a consultat îndelung cu administrația aeroportului înainte de a lua decizia de a introduce aceste patru noi destinații și de a crește frecvențele pentru celelalte cinci. Ne dorim ca aceste curse să atragă nu doar români care doresc să călătorească spre aceste destinații dar și cetățeni din zona de deservire a acestor aeroporturi pentru a vizita zona de vest a României și viitoare capitală culturală a Europei.  Aeroportul Timișoara este legat de Wizz Air printr-o colaborare benefică a ambelor părți și, în primul rând, benefică milioanelor de pasageri care au utilizat facilitățile de zbor oferite de compania aeriană la Aeroportul Timișoara. Iar dovada cea mai bună a excelentei colaborări în interesul clienților noștri, pasagerii, este creșterea numărului de zboruri și destinații planificată pentru 2019”, a declarat directorul aeroportului Timișoara, Daniel Idolu.

Rute noi ce vor fi introduse de pe Aeroportul Internațional Timișoara 

Destinație Zile de operare Data de începere Tarife de la***
 

Nuremberg

 

miercuri, duminică 1 septembrie 2019 99 RON
Doncaster/Sheffield

 

marți, sâmbătă 3 septembrie 2019 99 RON
Billund

 

marți, sâmbătă 3 septembrie 2019 99 RON
Karlsruhe/Baden-Baden luni, vineri 2 septembrie 2019 99 RON

De asemenea, tot din septembrie, compania va suplimenta zborurile către Londra Luton (de la 7 zboruri pe săptămână, la 12 zboruri), spre Memmingen (de la 3 zboruri la 5), Bari, Dortmund și Charleroi Bruxelles (de la 2 la 3 zboruri săptămânale). Două zboruri – spre Tel Aviv și Bologna – vor avea o frecvență mai redusă, de la 3 la 2 fiecare.

Sursa foto: aer-lingus.ro