Zboruri de doua ori pe saptamana de la Timisoara spre Danemarca, Germania si Marea Britanie!

Zboruri de doua ori pe saptamana de la Timisoara spre Danemarca, Germania si Marea Britanie!

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Patru destinații noi vor fi disponibile de pe Aeroportul Internațional Timișoara. Mai exact, din iulie, vom avea zbor direct din Timișoara spre Billund (Danemarca), Doncaster/Sheffield (Marea Britanie), Nuremberg și Baden Baden (Germania). Toate destinațiile vor avea o frecvență de două ori pe săptămână și sunt operate de compania aeriană Wizz Air.

”Principalii beneficiari sunt locuitorii județelor din vestul României și cei din zona de Nord-Est a Serbiei. De asemenea, aceste rute oferă și oportunitatea pentru turiștii străini de a ajunge mult mai ușor în zona Banatului în această vară și de a participa la manifestări culturale, sportive, de a vizita această regiune și pentru a se bucura de ospitalitatea oamenilor și frumusețea locurilor”, a declarat directorul aeroportului Daniel Idolu.

Rute noi ce vor fi introduse de pe Aeroportul Internațional Timișoara 

Destinație Zile de operare
NOU

din 1 iulie

Nürnberg

 

Luni, Vineri
NOU

din 1 iulie

Doncaster/Sheffield

 

Luni, Vineri
NOU

din 3 iulie

Billund

 

Miercuri, Duminică
NOU

din 3 iulie

Karlsruhe/Baden-Baden Miercuri, Duminică
 

De asemenea, tot din 1 iulie, Wizz Air va suplimenta zborurile către Londra-Luton (de la 7 zboruri – la 12 zboruri pe săptămână), spre Memmingen (de la 3 zboruri la 5), Bari, Dortmund și Bruxelles Charleroi (de la 2 la 3 zboruri săptămânale).

Sursa foto: aer-lingus.ro