Zbor direct din Timișoara spre Doncaster/Sheffield, Marea Britanie

Zbor direct din Timișoara spre Doncaster/Sheffield, Marea Britanie

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

În doar trei ore, timișenii pot ajunge direct în Marea Britanie la Doncaster/Sheffield. Aici, pot fi vizitate mai multe obiective turistice. Zboruri sunt de două ori pe săptămână, în fiecare marți și sâmbătă, direct de pe Aeroportul Internațional Timișoara.

Ce putem vizita în Sheffield?
Primăria Sheffield a fost ridicată în 1897 și este o clădire de tip neo-renascentist recunoscută pentru turnul înalt de aproape 60 de metri, pe care se pot observa simbolurile industriei siderurgice predominante din Sheffield.

Complexul de teatre Sheffield cuprinde trei insituții de cultură: Crucible, Lyceum și Crucible Studio. Acestea alcătuiesc cel mai mare complex regional de teatre din afara teritoriului londonez.

Cel mai mare muzeu din Sheffield, Muzeul Weston Park, a fost înființat inițial în 1875 pentru a găzdui Galeria de artă Mappin.

Catedrala din Sheffield, dedicată Sf. Petru și Pavel. Clădirea a fost reconstruită pe locul unei biserici parohiale înființate în 1100. Decorul principal oferit de ferestrele colorate din Chapterhouse descriu istoria orașului.

Mai mult din jumătate din întreaga zonă a orașului este spațiu verde, iar o treime din oraș se află în parcul național Peak District. Populare, în special în rândul grădinarilor, sunt Grădinile Botanice Sheffield.

Muzeul insulelor Kelham – parte a Trustului Muzeelor Industriale Sheffield – se concentrează asupra exponatelor din oțel și argintărie din ultimii 300 de ani.