Zbor direct de pe Aeroportul Internațional Timișoara către Stuttgart

Zbor direct de pe Aeroportul Internațional Timișoara către Stuttgart

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Un city break este oricând binevenit. Sunt multe orașe frumoase ce așteaptă să fie vizitat. Unul dintre ele ar fi Stuttgart cu zbor direct de pe Aeroportul Internațional Timișoara în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică.

La trei ore distanță de Timișoara, Stuttgart este un oraș așezat valea Neckar, care în ultimii ani a devenit a treia cea mai mare zonă mitropolitană din Germania.

Ce poți vizita în Stuttgart:
Unul dintre cele mai importante obiective turistice din oraș este Muzeul Mercedes-Benz. Muzeul găzduiește mai mult de 160 de vehicule. În apropiere, fabrica de motoare diesel Untertürkheim este, de asemenea, deschisa pentru tururile turistice și Muzeul Porsche, cu o colecție de mai mult de 300 de vehicule restaurate.

Staatsgalerie – Galeria de Stat din Stuttgart găzduiește una dintre cele mai importante colecții de artă din Germania.

Solitude Schloss – construit pentru Duke Karl Eugen în 1763, acest palat spectaculos conține mai multe apartamente de stat cu un interior decorat în stil rococo / neoclasic timpuriu.

Grădina zoologică și botanică Wilhelma – este numită după un mic palat construit în stil maur în anul 1842, gradina zoologică și botanică Wilhelma este o mare atracție turistică pentru floră și faună. Întregul domeniu găzduiește peste 8000 de animale ce fac parte din aproximativ 1000 de specii și o colecție impresionantă de plante.

Schlossplatz – piața este locul de recreație preferat pentru shopping. Peisajul este conturat de câteva piese de sculptură moderna de Calder, Hrdlicka și Hajek, sunt o fântână, un chioșc din fontă ce datează din 1871, o coloana ridicată în 1841 pentru a comemora cei 25 de ani de guvernare ai regelui Wilhelm I și de o sumedenie de restaurante și magazine de tip boutique.

Sursa foto: gettourguide