Zbor direct de pe Aeroportul Internațional Timișoara către Nürnberg, orașul bavarez renăcut din cenușă

Zbor direct de pe Aeroportul Internațional Timișoara către Nürnberg, orașul bavarez renăcut din cenușă

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Dacă ți-ai propus să vizitezi diverse orașe din lume, atunci Nürnberg poate fi unul dintre ele. Orașul bavarez renăscut din cenușă la aproape două ore distanță de Timișoara.

Zboruri sunt de două ori pe săptămână, în fiecare marți și sâmbătă, de pe Aeroportul Internațional Timișoara.

Bănățenii pot vizita o serie de obiective turistice cum ar fi:

Biserica Maicii Domnului (Frauenkirche) reprezintă una dintre cele mai importante biserici romano-catolice din Nürnberg. Construită în anul 1350, într-un stil gotic, biserica deține un ceas mecanic (Männleinlaufen) încastrat în fațadă din 1509.

Castelul Nürnberg este una dintre cele mai importante cetăți medievale supraviețuitoare din Europa, fiind reședința tuturor regilor și împăraților germani între 1050 și 1571.

Primăria Veche datează din anul 1332. Pe lângă funcțiile administrative pe care le îndeplinește, clădirea deține și o temniță construită în Evul Mediu, cu 12 celule și o încăpere pentru tortură.

Muzeul Jucăriilor, recunoscut în întreaga lume pentru jucăriile sale de peste 600 de ani. Muzeul are 1.400 de metri pătrați, toți împânziți cu mii de păpuși, figurine, lego, animăluțe de pluș, jucării din lemn sau machete de tren.

Piața Centrală a orașului, unde turiștii pot vedea cunoscuta Fântână Frumoasă sau Caruselul Căsniciei – capodoperă ce prezintă toate etapele unei căsnicii.

Sursa foto: agoda