Zbor direct de la Timișoara la Frankfurt. Când va fi prima cursă

Zbor direct de la Timișoara la Frankfurt. Când va fi prima cursă

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Aeroportul Timișoara va asigura pentru regiunea de vest a României legătura aeriană zilnică dintre orașul de pe Bega cu unul dintre prinicipalele aeroporturi europene de conexiune intercontinentala, începând din 29 octombrie, când compania aeriana Lufthansa va opera zboruri zilnice la / de la Frankfurt-am-Main.

Unul dintre cele mai importante obiective ale administrației Aeroportului „Traian Vuia” Timișoara a fost asigurarea unei legături care să ofere cetățenilor din zona de vest a țării posibilitatea de a călători rapid, eficient și în siguranță, nu doar în principalele regiuni și capitale europene, ci și la /de la diferite destinații de pe celelalte continente. Astfel că, începând din 29 octombrie, compania aeriana Lufthansa va deschide o cursa regulată cu frecvență zilnică, pe o nouă rută: Timișoara – Frankfurt-am-Main și retur, operată cu aeronava de tip Embraer 190.

Aeroportul Frankfurt-am-Main, cu peste 60 de milioane de pasageri înregistrati în anul 2016, este nu doar aeroportul numărul 1 al Germaniei și principala bază de operare a companiei Lufthansa, ci este la nivel mondial aeroportul legat direct cu cele mai multe destinații internaționale.

Asadar, legătura directă și zilnică dintre Timișoara și Frankfurt este una extrem de importantă mai ales datorită numărului mare de destinații oferite prin unul dintre cele mai importante hub-uri aeroportuare mondiale. Strict pentru regiunea de captare a orașului Frankfurt-am-Main, rămâne de interes și destinația operată cu zboruri low-cost pe aeroportul Frankfurt-Hahn.

Frankfurt-am-Main International Airport conduce detașat în topul mondial, cu un număr de aproximativ 300 de destinații curente deservite prin curse regulate.

Câteva dintre cele mai importante avantaje pe care le ofera nodul aerian Frankfurt-am-Main, de care, din 29 octombrie este legată și regiunea de vest a României prin Aeroportul Timisoara: O conectivitate mult îmbunătățită pentru mediul de afaceri corporatist, cu destinații de pe 5 continente; Asigurarea unei legături rapide pentru călătorii în scop personal, având în vedere și răspândirea în întreaga lume a cetățenilor originari din România; Conectivitate mai facilă, prin curse regulate, a cetățenilor din regiunea de vest a Romaniei catre destinatii exotice de vacanta din Maldive, Republica Dominicana, Jamaica, Barbados, Trinidad and Tobago, Kilimanjaro, Seychelles, Mauritius, etc.

Câteva dintre cele mai interesante destinatii disponibile, operate în regim de curse regulate din Timișoara, prin Frankfurt (din cele aproximativ 300 existente): Saint Petersburg, Moscova, Dubai, Doha, Teheran, Riyadh, Abu Dhabi, Cape Town, Johannesburg, Cairo, Marrakesh, Addis Ababa, Nairobi, Bangkok, Seoul, Taipei, Hanoi, Singapore, Hong Kong, Tokio, Osaka, Beijing, Shanghai, Shenzhen, New Delhi, Mumbai, Montreal, Toronto, Calgary, Vancouver, Seattle, Detroit, Chicago, Boston, New York, Washington, Los Angeles, San Francisco, Atlanta, Orlando, Miami, Las Vegas, Dallas, Houston, Havana, Panama, Rio de Janeiro, Sao Paolo, Buenos Aires, Bogota, etc.

Durata zborului între Timișoara si Frankfurt este de aproximativ 2 ore, iar timpul de transfer mediu este de înca 2 ore. Informații suplimentare referitoare la ruta Timisoara – Frankfurt pot fi găsite la agențiile de turism sau pe site-ul Lufthansa.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *