Weekend plin de controale la Timișoara

Weekend plin de controale la Timișoara

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii locali împreună cu inspectori ai Direcției de Sănătate Publică Timiș și reprezentanți ai Uniunii Producătorilor de Fonograme din România i-au verificat pe reprezentanții barurilor dacă respectă legislația din domeniul comercial, din domeniul drepturile de autor, precum și al ordinii și liniștii publice.

Oamenii legii au verificat 18 societăți comerciale, iar la câteva s-a lăsat cu amenzi. Sancțiuni s-au dat pentru funcționarea fără acord emis de Primăria Timișoara. Pentru unul dintre baruri s-a propus suspendarea pe o perioadă de până la 30 de zile, după ce a mai fost în această situație în urmă cu aproximativ o lună, acumulând anul acesta amenzi de 28500 lei. Reprezentanții altor două localuri au fost solicitați să se prezinte cu documentele deținute pentru verificarea acestora la sediul Poliției Locale, urmând să se ia măsuri și cu privire la tulburarea liniștii constatate cu ocazia acțiunii.

Astfel de acțiuni sunt desfășurate periodic, urmând să fie organizate și în săptămânile următoare”, anunță reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *