Weekend cald și plin de amenzi în Timiș

Weekend cald și plin de amenzi în Timiș

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
1

Timișenii nu mai vor să poarte masca de protecție și nici să respecte interdicțiile împotriva răspândirii coronavirus.  La activităţile din acest weekend au participat 527 de forţe de ordine, care au verificat 280 de societăți comerciale, 129 de mijloace de transport persoane, dintre care 75 de mijloace de transport în comun și au legitimat peste 4000 de persoane.

539 de timișeni au fost amendați pentru că nu purtau masca de protecție și 94 pentru că nu s-au respectat interdicțiile privind libera deplasare. S-au dat și două amenzi pentru organizarea de party-uri pe timp de pandemie.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 639 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 200.750 de lei. Dintre acestea, 539 de sancțiuni contravenționale în valoare de 161.750 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 94 de sancțiuni în valoare de 24.500 de lei pentru nerespectarea interdictiilor privind deplasarea/libera circulație și 2 sancțiuni în valoare de 15.000 de lei pentru organizarea de activități în spatiul public/privat/închis  pentru care au fost instituite interdicții“, transmite IPJ Timiș.

1 Comment

  1. Chiar nu inteleg,cu cat se vaccineaza mai multi,creste si rata de infectare…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *