Vurgar Caravan – un nou concept pentru timisoreni

Vurgar Caravan – un nou concept pentru timisoreni

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Pandemia de coronavirus deschide ușa spre noi idei de afaceri, așa cum este și Vurgăr Caravan. Un proiect amplu care promite multe și care armonizează, completează și pune în evidență nevoia de a mânca sănătos. Vurgăr Caravan se adresează clienților vegani, raw-vegani, vegetarieni, dar și celor care își doresc să încerce acest tip de preparate.

Cele trei concepte care stau la baza acestei idei (Farfurie Sănătoasă, Vurgăr Caravan și D’ale Țăranului) susțin schimbarea stilului de viață și crearea unui viitor sustenabil și sănătos pentru fiecare dintre noi.

Bucuria vine din micile plăceri ale vieții, iar pentru noi una dintre ele este adoptarea unui stil de viață sănătos în timp ce promovăm producătorii locali și îi ajutăm să se afirme pentru ca produsele lor să ajungă la cât mai multe persoane interesate” spun reprezentanții Vurgăr Caravan.

Tocmai pentru a oferi preparate pline de savoare și prospețime, Vurgăr Caravan inițiază și sistemul de precomandă, ceea ce înseamnă că, pentru a te bucura mâine de un gust inedit trebuie să comanzi de astăzi. Acest lucru oferă bucătarilor posibilitatea de a prepara totul cu ingrediente proaspăt alese din grădinile micilor fermieri și clienților de a face primii pași spre un stil de viați mai sănătos. Livrarea produselor se face în anumite intervale orare, stabilite în prealabil, iar ca modalitate de transport s-a ales bicicleta. Întregul concept se arată a fi ecofriendly.

Reprezentații Vurgăr Caravan ne-au oferit în exclusivitate câteva detalii despre sistemul de precomandă. „Produsele noastre vor putea fi comandate online, prin intermediul platformei noastre www.vurger.ro. Clientul intră pe site, selectează preparatele dorite, alege ora și locația livrării din ziua următoare, finalizează comanda, o achită în siguranță prin sistemul de plată integrat în website și așteaptă cu nerăbdare comanda”, relatează Vurgăr Caravan.

Pe website, veți găsi meniul Vurgăr și meniul Biofresh, ambele fiind disponibile prin același sistem. Pentru curioși și doritori, vă așteptăm la food truck Vurgăr Caravan din Piața 700. Puteți fi la curent cu noutățile urmărind paginile lor de Facebook/Instagram- Vurgăr Caravan, unde se postează detalii despre povestea noului concept.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *