Vremea se răcește. Când vin ninsorile în Banat

Vremea se răcește. Când vin ninsorile în Banat

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Vremea s-a schimbat radical de duminică, 27 noiembrie, în Banat. ANM a anunțat că de la noapte valorile termice vor marca o scădere accentuată și ploile se vor transforma în lapoviță.

Astfel că, în intervalul 27 – 29 noiembrie, vor fi perioade de timp în care se vor semnala precipitaţii în majoritatea regiunilor, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse, mai ales la munte, 15…20 l/mp. Duminică seara, 27 noiembrie, vor fi ploi, dar în noaptea de duminică spre luni şi în cursul zilei de luni, 28 noiembrie, acestea se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare în vestul, centrul, nordul şi nord-estul ţării, unde valorile termice vor marca o scădere accentuată.

În noaptea de luni spre marţi, 28-29 noiembrie, şi pe parcursul zilei de marţi, 29 noiembrie, vremea se va răci în toată ţara, va ninge şi în regiunile sudice, unde pe arii restrânse este posibil să se depună strat de zăpadă. Temporar vântul va avea intensificări, cu viteze ce vor depăşi 50…60 km/h. Îndeosebi în zonele de munte se va depune strat nou de zăpadă şi vor fi rafale de peste 60…70 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *