Vreme răcoroasă în Banat, în această săptămână. Prognoza meteo

Vreme răcoroasă în Banat, în această săptămână. Prognoza meteo

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

Vom avea parte în această săptămână de o vreme răcoroasă. Potrivit meteorologilor, care au realizat o prognoză a valorilor termice pentru următoarele două săptămâni, în Banat temperaturile nu vor depăși 30 de grade Celsius, până în data de 16 iulie.

Vremea va deveni răcoroasă, iar media regională a temperaturilor maxime va scădea până la 22 de grade pe 10 iulie. În intervalul 11 – 16 iulie, cu o medie a maximelor termice între 24 și 26 de grade, vremea se va apropia de cea normală, iar între 17 – 21 iulie va deveni treptat călduroasă, media urmând să atingă 32 de grade. Evoluția temperaturilor minime va fi asemănătoare, cu o medie în scădere până spre 11 grade, pe 11 și 12 iulie, apoi va avea variații între 12 și 15 grade, iar din 16 iulie va crește treptat spre 16 grade, la sfârșitul celor două săptămâni“, a informat Administrația Națională de Meteorologie.

Manifestări specifice instabilității atmosferice (averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului) vor fi posibile zilnic, dar cu probabilitate mai mare în intervalul 12 – 15 iulie, în vestul țării.