Vreme nebună în vestul țării, în următoarele două săptămâni

Vreme nebună în vestul țării, în următoarele două săptămâni

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

Vom avea parte de o vreme nebună în vestul țării, în următoarele două săptămâni. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo până în data de 24 mai, în Banat.

Astfel, potrivit meteorologilor, pe parcursul întregului interval, regimul termic va fi caracterizat de variații, temporar chiar semnificative. Concret, zilele cu vreme apropiată de normal sau chiar răcoroasă (în 12, 14-15 mai și cu probabilitate mare și în perioada 21-23 mai), când media maximelor va fi de 20-24 de grade, vor alterna cu zile calde (în special în 13 mai, în jurul datei de 16 mai și posibil spre sfârșitul intervalului), când după-amiaza vor fi 25-28 de grade, mediat regional.

Aceleași oscilații vor avea și temperaturile nocturne, dar în marea lor majoritate se vor situa între 8 și 12 grade, valori mai mici, în medie de 6-8 grade, fiind în diminețile de 13 și 15 mai și posibil între 20 și 22 mai.

Probabilitatea de ploi, în general asociate unui grad mai ridicat de instabilitate atmosferică, va crește în cea de-a doua săptămână, în Banat.