Vreme nebuna in Banat, in urmatoarele doua saptamani

Vreme nebuna in Banat, in urmatoarele doua saptamani

- in Locale, Slider, Social, Stiri, Utile
0
om de zapada

Potrivit meteorologilor, vom avea o vreme nebună în următoarele două săptămâni în Banat. De altfel, peste doar câteva zile la Timișoara, și nu numai, sunt așteptate ninsori, pentru că temperaturile vor fi în scădere.

În primele trei zile media temperaturilor maxime va avea variații între 3 și 5 grade, apoi va scădea, astfel că între 3 și 7 ianuarie se va situa între -2 și 0 grade. În data de 8 ianuarie vremea se va încălzi ușor, iar până la finalul intervalului de prognoză valorile termice diurne se vor menține peste pragul de îngheț. Temperaturile minime vor fi în scădere, de la o medie de 1 grad în prima zi, până în jurul a -8 grade în dimineața zilei de 5 ianuarie. După această dată valorile termice nocturne vor crește ușor, iar media lor se va situa în general între -6 și -4 grade“, a informat Administrația Națională de Meteorologie, care a realizat o prognoză a valorilor termice până în data de 13 ianuarie.

De asemenea, vor fi condiții pentru precipitații, în general slabe cantitativ, aproape în fiecare zi, mixte în primele zile, apoi mai ales sub formă de ninsoare.