Vreme frumoasă la sfârșit de octombrie, în vestul țării

Vreme frumoasă la sfârșit de octombrie, în vestul țării

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

Vești bune aduse de meteorologi. Vom avea parte de o vreme frumoasă, cu mult soare, în această săptămână, în vestul țării. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică, luni, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Banat.

În intervalul 25-28 octombrie, valorile termice se vor situa sub mediile multianuale, cu o medie a maximelor în jurul a 14 grade și a minimelor de 2…3 grade. Apoi vremea se va încălzi treptat, urmând să devină caldă în intervalul 1 – 4 noiembrie, când se vor atinge, în medie, temperaturi maxime de 19…20 de grade și minime de 8…10 grade. Răcirea estimată pentru a doua parte a celei de-a doua săptămâni va conduce pe 7 noiembrie la o medie a maximelor termice de 12 grade și a minimelor de 4 grade, valori normale pentru începutul lunii noiembrie în această regiune”, a informat ANM.

Potrivit meteorologilor, în prima săptămână vremea va fi predominant frumoasă, iar în cea de-a doua se estimează zilnic ploi, local moderate cantitativ în intervalul 4-6 noiembrie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *